Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

Καταγγελία για το ξενοδοχείο Mando Beachfront στη Σκόπελο

"Είναι πραγματικά θλιβερό, εν έτη 2011 στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προσπαθούν να βγάλουν...
από τη μύγα ξύγκι.που ποντάρουν στην ανάγκη του μέσου ανθρώπου για μία εβδομάδα διακοπών από την τόσο δύσκολη πραγματικότητα και, κρυμμένοι πίσω από μια επιφανειακή ευγένεια, να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη, βάζοντας τις ωραίες προκαταβολές στην... τσέπη.

Ναι, αναφέρομαι στο συγκεκριμένο 'ξενοδοχείο' (που είναι ένας απλός ξενώνας, με απλά δωματιάκια για τα οποία ζητάνε 90 ευρω τη βραδιά, χωρίς πισίνα, χωρίς πρωινό - φτιάχνεις μόνος σου καφέ σε ένα κιόσκι, παρέα με γάτες και κότες - και με τη θάλασσα, σε αντίθεση με ότι μαρτυρούν οι όμορφες φωτογραφίες - ας είναι καλά ο τηλεφακός - σε απόσταση 200-300 μέτρων - αφού κατέβεις βέβαια μία κατηφόρα και καμία εκατοστή σκαλιά και φτάσεις σε ένα βράχο με δύο ξαπλώστρες που χωράνε 3 άτομα.. και όταν διαπιστώσεις ότι δε χωράς, άντε να ξανανέβεις!)

Και αφού λοιπόν φτάσεις στο 'ξενοδοχείο' (με τις σούπερ κριτικές στο bookings - πλάκα μας κάνουν;), φας το αρχικό ξενέρωμα και πεις 'έλα μωρέ, δεν πειράζει, διακοπές είναι..', ξαφνικά κοιτάς στο κινητό και.σήμα μηδέν. Ο, ευγενέστατος κατά τα άλλα, ιδιοκτήτης, σου λέει λοιπόν ότι σήμα στην περιοχή δεν υπάρχει σε κανένα δίκτυο και στην αναμενόμενη ερώτησή σου ' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ??? ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!΄ σου απαντά πολύ απλά και με τεράστιο - ευγενικό πάντα - θράσος : ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ?!!...μα είναι δυνατόν στις ημέρες μας να ρωτήσουμε εάν έχει σήμα το κινητό?

Και αφού πλέον είναι αδύνατο να μείνεις εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σε πηγαίνει ο, ευγενέστατος, ιδιοκτήτης σε άλλο ξενοδοχείο (πολύ καλύτερο ευτυχώς, με φοβερή θέα, πισίνα και λιγότερα χρήματα) στο τέλος σου λέει: 'για την προκαταβολή θα τα βρούμε'.εννοώντας τελικά (μετά από λίγες ημέρες που του τηλεφωνείς): ξέχασέ την.δεν με ρώτησες εάν πιάνει κινητό στο ξενοδοχείο. βάση νόμου θα έπρεπε να σου ζητήσω και άλλα χρήματα!!!

Καταλάβατε φίλοι μου; Αυτή είναι η Ελλάδα της αρπακόλας, της κουτοπονηριάς και της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.δεν πα να του λές 'μα με υποχρεώνει το επάγγελμά μου να με καλούν στο κινητό.. το έχω ανάγκη'.την τσεπούλα τους και την αρπαχτή τους κοιτάνε να κάνουνε.

Πρόσεχε Έλληνα.. πρόσεχε πού δίνεις τα χρήματά σου.πρόσεχε γιατί τελικά λίγοι σε σέβονται.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://volospress.blogspot.com/2011/07/mando-beachfront.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger