Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Οι superstars προτιμούν την Ελλάδα

ΓΚΟΛΝΤΙ ΧΟΟΥΝ - ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ: Η λατρεία που έγινε συνήθεια

Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τη χώρα μας και κυρίως το πανέμορφο νησί του Παπαδιαμάντη και το έχει αποδείξει επιστρέφοντας σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Μαγεμένοι από τις ομορφιές της Σκιάθου ο Κερτ Ράσελ και η σύζυγός του Γκόλντι Χόουν αποφάσισαν τελικά να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι στο νησί, για να μην υποχρεώνονται κάθε χρονιά σε φίλους τους. Πέρυσι μάλιστα είχαν παρέα τους και την κόρη της Γκόλντι Χόουν, επίσης διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Χάντσον, η οποία φέτος δεν τους συνόδεψε, αφού είναι έγκυος και προτίμησε να παραμείνει στη βάση της.

Το διάσημο ζευγάρι φιλοξενήθηκε για αρκετές μέρες στη βίλα Ολλανδού μεγαλοεπιχειρηματία φίλου τους στην περιοχή Αχλαδιές. Φανατικοί κολυμβητές, πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους στην πανέμορφη αμμουδερή παραλία Βρωμόλιμνος, που βρίσκεται περίπου οχτώ χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Σκιάθου στη νότια ακτή του νησιού και είναι προστατευμένη από τους δυνατούς βοριάδες. Και αφού χάρηκαν σαν παιδιά τη θάλασσα, τις βόλτες με το φουσκωτό τους και το φρέσκο ψάρι στην ταβέρνα δίπλα στο κύμα, αναχώρησαν για την πατρίδα τους ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν θα είναι στο δικό τους σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger