Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 22 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ Εξέταση της υπ' αριθ. 6090/2011 αίτησης του Κατ/τος της Εθνικής Τράπεζας Σκοπέλου για τοποθέτηση μεταλλικού εμποδίου έμπροσθεν του Καταστήματος προς ενίσχυση της ασφάλειας της Τράπεζας.
σύμφωνα λοιπόν με την δική μας καταγγελία εδώ η ανάρτηση  ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ   
τελικά είχαμε δίκιο η δωρεά τον 15,000 ευρώ που έγινε ήταν με σκοπιμότητα .η Σκόπελος είναι παραδοσιακός οικισμός και δεν πρέπει με τίποτα να επιτρέψετε σε μια Τοκογλυφική  εταιρία όπως η εθνική τράπεζα να κάνει καμία παράβαση στο κέντρο της Σκοπέλου και μπροστά στην παράλια του νησιού 
θα είσαστε υπεύθυνη όποιος συμφωνήσει με την αίτηση της τράπεζας αρκετά προβλήματα  έχουν δημιουργήσει στην χώρα μας όλες η τράπεζες και τραπεζίτες ε όχι τώρα και να αλλοιώσουν την Σκόπελο 
εμείς η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ θα αντιδράσουμε σε τυχόν ψήφιση της αίτησης της εθνικής τραπέζης 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 
Υ/Γ  
οι τράπεζες σου θύμισαν τους παπατζήδες? δεν έχεις άδικο.
εχω δει παπατζήδες. Και έχω δει και τα θύματά τους. Εγω και εσύ μπορεί να τους προσπεράσουμε γνωρίζοντας τι σκαρώνουν. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι αφελείς που θα την πατήσουν. Πάντα θα υπάρχουν αφελείς και σε αυτούς βασίζονται οι παπατζήδες για να κερδίσουν. Και όχι στον ξύπνιο που γνωρίζει τα κόλπα. Γι αυτό η αστυνομία κυνηγάει τους παπατζήδες και όχι τα θύματα τους. Και αν ο παπατζής σου φάει λίγα ευρώ δεν τρέχει και τίποτα. Οταν χάνεις το σπίτι σου όμως και πνίγεσαι στα χρέη είναι διαφορετικό και διαφορετικά αντιδράς.
καλώς ή κακώς δεν γνωρίζουν όλοι οτι δεν είναι δυνατόν να κερδίσεις ποτέ απο τον παπά. Και αυτούς που χάνουν, κάποιοι οφείλουν να τους προστατέψουν πριν χάσουν, ή να κυνηγήσουν τις τράπεζες-παπατζήδες γι' αυτό που κάνουν.

Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger