Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γνωστό μοντέλο καταγγέλλει: «Απειλείται η ζωή μου»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γνωστό μοντέλο καταγγέλλει: «Απειλείται η ζωή μου»


«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εισβάλει στην ζωή του άλλου και να την καταστρέφει. Με βίασαν όχι σωματικά αλλά ψυχικά. Ένιωσα να τρελαίνομαι», καταγγέλλει εξοργισμένο γνωστό μοντέλο αποκλειστικά στο gossip-tv.gr. Ο λόγος για την Βαλεντίνα Τσεπάνου. Το μοντέλο περνάει δύσκολες ώρες εξαιτίας ενός εμμονικού άντρα που της έχει γίνει σκιά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν περίπου ένα μήνα η Βαλεντίνα γνώρισε μέσω κοινής παρέας έναν κύριο, ευυπόληπτο στην κοινωνία και με υψηλή θέση εργασίας.

Ο κύριος άρχισε να τη φλερτάρει λέγοντάς της ότι την παρακολουθεί αρκετό καιρό, ότι τον ενδιαφέρει και ότι έχει προσπαθήσει να την προσεγγίσει μέσω facebook γεγονός που στάθηκε αδύνατον. Η Βαλεντίνα αρχικά ανταποκρίθηκε στο φλερτ, του γοητευτικού κατά τα άλλα κυρίου, χωρίς όμως να υπόσχεται κάτι παραπάνω. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει, το μοντέλο, είναι πολύ πρόσφατος ο χωρισμός της με τον Τζιμπούρ και δεν είναι έτοιμη να μπει ξανά σε μια σχέση. Ο εν λόγω κύριος, όμως, μετά τα πρώτα ραντεβού άρχισε να έχει απαιτήσεις και να διεκδικεί το μοντέλο έντονα. Τότε, η Βαλεντίνα, αποφάσισε να διακόψει τις επαφές της μαζί του γιατί άρχισε να πνίγεται. Γεγονός που αποτέλεσε και την αρχή του τέλους.

Ο κύριος άλλαξε άρδην. Μεταμορφώθηκε και έγινε, σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει, επικίνδυνος. Το κινητό της τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει, δεχόταν υβριστικά μηνύματα. Όπου κι αν στεκόταν, η Βαλεντίνα, ένιωθε δυο μάτια να την παρακολουθούν. «Είχα τρομοκρατηθεί. Έμπαινα στο parking στο σπίτι μου και έβλεπα τις σκιές από τα φυτά και ούρλιαζα. Πήγα να τρελαθώ», εξομολογείται το μοντέλο στο gossip-tv.gr.

Οι ημέρες περνούσαν κι εκείνος δεν συμμορφωνόταν με τίποτα. Έτσι η Βαλεντίνα Τσεπάνου, την περασμένη Παρασκευή, πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών ζήτησε εισαγγελική παραγγελία την οποία και πήρε και εν συνεχεία πήγε στην ασφάλεια για να γίνει καταγραφή του γεγονότος. Αποτέλεσμα; Μια ημέρα αργότερα κάλεσαν τον επίμονο εραστή για να του κάνουν σύσταση και να τον προειδοποιήσουν για τις συνέπειες του μέλλοντος. Εκείνος ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανά ενοχλήσει το μοντέλο. Την υπόσχεσή του, βέβαια, την κράτησε μόνο δυο εικοσιτετράωρα γιατί μετά… ξανά «χτύπησε»!

Η Βαλεντίνα, ξεσπά: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει στη ζωή μου με το «έτσι θέλω». Νιώθω ότι μου βιάζουν την ψυχική μου ηρεμία. Βιάζομαι ψυχολογικά με κάθε χτύπο του τηλέφωνου, με κάθε ήχο του μηνύματος που ακούω. Νιώθω ότι θα τρελαθώ». Το μοντέλο, ταράχτηκε τόσο πολύ που από το στρες και το άγχος έπαθε αλλεργία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γεμάτη εξανθήματα. Πλέον, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να μείνει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια.

Όπως μας αποκάλυψε, η Βαλεντίνα, τις προσεχείς ημέρες θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα έτσι ώστε να έχει μια μεγαλύτερη ασφάλεια και αν συνεχίσει να την ενοχλεί… η μήνυση και η αγωγή είναι πολύ κοντά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger