Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Κ. Αγοραστός: «Στόχος της αιρετής Περιφέρειας οι υψηλής ποιότητας μεταφορικές υπηρεσίες για όλους τους πολίτες»

«Επειδή έχουμε μάθει να ζούμε με πολιτικές αλήθειες που εγκαταλείπονται με μεγάλη ευκολία όταν αλλάζουν τα πρόσωπα του συστήματος εξουσίας, έχουμε υποχρέωση να θυμίσουμε τις βασικές δεσμεύσεις του κ. Ρέππα και να τονίσουμε ότι δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι επιπτώσεις στην οικονομία και στον τουρισμό. Ο κοινωνικός αυτοματισμός ο οποίος μεθοδεύεται δεν πρέπει να περάσει» τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση που είχε σήμερα με τους προέδρους των σωματείων ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.
Παράλληλα, έθεσε δημόσια τα εξής ερωτήματα: «Ποια η συνέχεια και η αξιοπιστία της κυβέρνησης που άλλα συμφώνησε ο κ. Ρέππας με τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ και άλλα κάνει ο κ. Ραγκούσης; Είναι δυνατόν τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν τις σταθερές της ζωής χιλιάδων Ελλήνων να αντιμετωπίζονται με τέτοια προχειρότητα και να γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης στο πλαίσιο προσωπικών ανταγωνισμών του πρώην και νυν Υπουργού;»
Ο κ. Κώστας Αγοραστός κατέστησε σαφή τη βούληση της αιρετής Περιφέρειας «να συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους με στόχο υψηλής ποιότητας μεταφορικές υπηρεσίες για όλους τους πολίτες, ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, αναβάθμιση του κύρους του επαγγέλματος και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με αυτές των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών».
Παράλληλα, κάλεσε τους οδηγούς ΤΑΞΙ με το αίσθημα ευθύνης, την κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα που τους διακατέχει να μην προχωρήσουν σε περαιτέρω αποκλεισμούς οδικών αξόνων, αεροδρομίων και λιμανιών.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι πρόεδροι των σωματείων ιδιοκτητών ταξί κ. κ. Π. Γκονιάρης, Ι. Σαπουνάς, Αν. Δεμερτζής, Γ. Τσίγκας, Γ. Τσανάκας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρ. Καλομπάτσιος και ο Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομώντης Περιφέρειας κ. Κ. Μέγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger