Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Αποφάσεις "φωτιά" για τα καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος

Υποθέσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με παραβάσεις που έχουν βεβαιωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες εξέτασε...
χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου μετά της αλληλοκαταγγελίες που έφθασαν στο ανώτατο θεσμικό όργανο με την μορφή των εξώδικων διαμαρτυριών.

Μετά από συζήτηση που είχε εντάσεις αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η ανάκληση αδείας με 21 ναι 7 όχι και πέντε απών του καταστήματος ONE στο Κατάκολο επειδή η περιοχή στην οποία είναι έχει χαρακτηριστεί ως Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου και το Versus επειδή μέσα σε ένα χρόνο του είχαν υποβληθεί τρεις μηνύσεις για παραβάσεις υγειονομικού και πολεοδομικού ενδιαφέροντος με 21 ναι, 3 όχι, 2 λευκά πέντε απόντες και δύο που δήλωσαν ότι απέχουν από την ψηφοφορία για προσωπικούς λόγους.

Δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι φωνές από τους επιχειρηματίες των οποίων οι υποθέσεις εξετάζονταν με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί δύο ώρες συζήτηση για το αν θα έπρεπε να συνεχιστεί η όχι η διαδικασία. Από την πλευρά των ιδιοκτητών των καταστημάτων εκφράστηκε η άποψη ότι θα έπρεπε η συνεδρίαση να αναβληθεί και να οριστεί σε άλλη μέρα προκειμένου να ετοιμαστούν και να πάνε χαρτιά για το αν έχουν προβεί σε παρεμβάσεις που εκλείπουν τους λόγους για τους οποίους τους έχουν βεβαιωθεί οι παραβάσεις. Έτσι μετά από κοινή πρόταση Δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου και επικεφαλή αντιπολίτευσης Γαβρίλη Λιατσή η εξέταση των υπολοίπων υποθέσεων θα γίνει σε τακτική συνεδρίαση στο τέλος του Αυγούστου.
http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=5182

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger