Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Στείλτε μας σχόλια, καταγγελίες, απόψεις στο

Ουκ
αν λαβεις
παρα του ΜΗ... εχοντος!!
skopelosnews@gmail.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MIA ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ΑΛΛΟ BLOG

Το blog συναδέλφου σας που φέρει το όνομα ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ και την ηλεκτρονική διεύθυνση http://efimerida-sporades.blogspot.com δημοσίευσε την Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011, στις 11:30 π.μ. ότι θα υπάρχει συζήτηση, δηλαδή θέμα, θέμα προ ημερήσιας και ότι μάλιστα θα είναι ενδιαφέρον.

Σε ερώτηση που του έκανα, πως το γνώριζε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ότι θα συζητηθεί ΕΠΕΙΓΟΝ θέμα εκτός ημερήσιας, ενώ δεν γνωρίζει το θέμα ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν μου απάντησε ποτέ.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να ανησυχώ και να έχω πλέον βάσιμες υπόνοιες ότι έχει στηθεί κάποια σκευωρία εναντίον του κου Προέδρου, που σκοπό έχει να βλάψει την ομαλή λειτουργία του Δήμου Σκοπέλου.

Αν μάλιστα σε αυτήν την προγραμματισμένη ενέργεια το συγκεκριμένο blog του συναδέλφου σας βοηθάει με τις αναρτήσεις του εμμέσως πλην σαφώς τους υποκινητές, θεωρώ πως η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης από Εισαγγελική Αρχή. Η σελίδα του, με όλα τα σχόλια έχει ήδη εκτυπωθεί και υπάρχει στο αρχείο μου για κάθε χρήση στο εγγύς μέλλον.

Powered By Blogger