Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Νέα μέλη του Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου






Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Β. καλωσόρισαν τους νέους δικηγόρους, που πέτυχαν στο διαγωνισμό των ασκούμενων δικηγόρων της Α’ περιόδου του 2010, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο δικηγόρος στην απονομή δικαιοσύνης, ιδιαίτερα στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης αγοράς που θέλει να λειτουργεί χωρίς κανόνες, δηλαδή με ουσιαστική απουσία συστήματος ελέγχου.


Ο Πρόεδρος κ. Τάσος Βολιώτης, τόνισε «ιδιαιτέρως ότι η απονομή δικαιοσύνης δεν είναι μόνο έργο των δικαστών συν-λειτουργοί σ’ αυτό το έργο είναι και οι δικηγόροι, οι νομικοί συμπαραστάτες του πολίτη που προσφεύγει στη δικαιοσύνη».


Ο δικηγόρος συμπλήρωσε έχει ιερή αποστολή να υπερασπίζεται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα. Τα νέα μέλη του Δ.Σ.Β. που ορκίστηκαν στις 20 Ιουλίου 2011, είναι τα εξής : Λήδα Γεωργακοπούλου, Ευαγγελία Ζυγούρη, Ευαγγελία Καλέντζη, Ιωάννης Καπέλιος, Καρόκια Μαλάμω, Παρασκευή Κατεργάρη, Στεφανία- Σταυρούλα Κοψιδά, Αλεξάνδρα Μάλλια, Δέσποινα- Ειρήνη Μπακλατζή, Αθανασία – Χρυσή Παπαγιάννη, Μιχαέλα- Ιωάννα Παπαδοπούλου, Νίκη Τασσοπούλου, Άννα- Μαρία Χατζηστάμου, Αποστολία Χουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger