Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Φαρ Ουέστ με Καλάσνικοφ & "σερίφη" τον Γιώργο Καρατζαφέρη (ανανέωση)







(Ανανέωση 2) Η αστυνομική συνοδεία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ενεπλάκη σε επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών καταδίωξης ληστών οι οποίοι οπλισμένοι με επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνιοκοφ προσπαθούσαν να διαφύγουν εκείνη την ώρα μέσω της κεντρικής πλατείας της Τραγάνας, όπου βρισκόταν και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Η συνοδεία του προέδρου του ΛΑΟΣ αντάλλαξε πυρά με τους καταδιωκόμενους ληστές ενώ αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο defencenet.gr ότι οι σφαίρες έπεφταν σαν το χαλάζι στην πλατεία. Οι ληστές πριν από λίγη ώρα είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Αταλάντη. Ανάμεσα στους ληστές ήταν και μία γυναίκα, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.
Όπως είπε, εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Αϊβαλιώτης «ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας με φίλους και οπαδούς του κόμματος που πήγαν να τον δουν. Τη στιγμή που χαιρετούσε τον κόσμο, πέρασε μια ασημένια BMW - από ότι μπόρεσαν να διακρίνουν οι αστυνομικοί - με τρεις μέσα, οι οποίοι άνοιξαν πυρ προς τη μεριά που βρισκόταν ο πρόεδρος και ο κόσμος. Φυσικά, πέσανε κάτω όλοι αμέσως για να αποφύγουν τα πυρά.  Η αστυνομία κάνει λόγο για 100 περίπου κάλυκες».
Ερωτηθείς για το αν οι δράστες «άνοιξαν πυρ εναντίον του κόσμου», είπε ότι:

«Το αυτοκίνητο του Προέδρου ήταν παρκαρισμένο μαζί με ένα συνοδευτικό με συμβατικά νούμερα.

Οι ληστές για αντιπερισπασμό, επειδή αμέσως μετά την ληστεία τους ακολουθούσε ένα περιπολικό το οποίο τους καταδίωκε, πυροβόλησαν προς την πλευρά που ήταν το αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Αμέσως ακολούθησε το περιπολικό που τους καταδίωκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τώρα μαθαίνουμε πως έχουν στηθεί μπλόκα στην εθνική οδό μήπως μπορέσουν και τους συλλάβουν.

Μάθαμε ότι σημειώθηκε μια ληστεία στην Τραγάνα στις 13:45 σε κάποιο υποκατάστημα της Eurobank. Αυτοί λοιπόν ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ. Οι κάλυκες είναι πάρα πολλοί και η αστυνομία έχει πάει εκεί και τους μαζεύει. Ο κόσμος οπωσδήποτε θορυβήθηκε, δεν είναι και λίγο να σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι σου οι σφαίρες».

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το σενάριο γνωστό: Καλάσνικοφ, κλεμμένο αμάξι, έφοδος σε τράπεζα και οι ληστές -εκτός της Ζακύνθου- αλωνίζουν την άλλη «αγαπημένη» τους περιοχή: Αυτή της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας και Βοιωτίας για τον εντοπισμό των ληστών με τη BMW και τα καλάσνικοφ, που πριν λίγο λήστεψαν την Eurobank Αταλάντης.
Οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα παντού στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζουν τα στοιχεία του ασημί BMW, στο οποίο επιβαίνουν 3 ληστές βαριά οπλισμένοι και το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες διέφυγε από παράδρομο της εθνικής προς την περιοχή της Μαλεσίνας.
Αταλάντη, Αλίαρτος, Λαμία είναι μερικές μόνο από τις προτιμήσεις των αλλοδαπών ληστών που αλωνίζουν την στερεά Ελλάδα –και όχι μόνο βέβαια- ένα ακόμη δείγμα της μάστιγας της εγκληματικής και μη λαθρομετανάστευσης που  έχει πλήξει τη χώρα. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger