Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΠΑΝΑ



Τα νησιά των Σποράδων αποτελούν μια ξεχωριστή και ενιαία Περιφερειακή Ενότητα. Είναι απολύτως  βέβαιο ότι το ενδιαφέρον και η αγάπη η δική μου και κυρίως του Περιφερειάρχη μας, Κώστα Αγοραστού, δεν εξαντλείται, ούτε περιορίζεται σε ένα μόνο από τα νησιά μας, αλλά αφορά ισομερώς και ισότιμα και τα 3 νησιά μας. Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι μπορεί από μέρους μου να τύχει ευνοϊκής ή προνομιακής ή ιδιαίτερης μεταχείρισης και αντιμετώπισης ένα νησί σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Είναι επίσης αδιανόητο και στο πλαίσιο της Περιφερειακής Συνείδησης που διαμορφώνεται να ξεχωρίσουμε μια Περιφερειακή Ενότητα σε βάρος των υπολοίπων.

Κάθε περιοχή της Θεσσαλίας έχει τις ανάγκες της και τις ιδιαιτερότητες της και πάνω σε αυτές χτίζουμε τη συνολική πολιτική μας με στόχο να βελτιώσουμε τη θέση ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Από τη Σκιάθο που παρευρέθηκα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, δήλωσα ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα επισκεφθώ τη Σκόπελο και την Αλόννησο μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, Φίλιππο Χήρα.

Την  Πέμπτη το πρωί είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο της Σκοπέλου κύριο Μιχελή, αναζητώντας μια ημερομηνία. Το ίδιο θα γίνει και με το δήμαρχο της Αλοννήσου κ. Πέτρο Βαφίνη.
Ενώ θα ακολουθήσει περιοδεία του Περιφερειάρχη μας, Κώστα Αγοραστού και στα 3 νησιά μας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις μέχρι τώρα ενέργειες  της Περιφέρειας για τα νησιά μας.
ΑΡΓΥΡΗ ΣΕ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ  ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger