Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» το καλοκαίρι







Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σκιάθος», που ισχύουν από χθες μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, όπως και τα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν μέχρι και τις 10 Ιουλίου.


Σύμφωνα με τον πίνακα δρομολογίων του «Εξπρές Σκιάθος», θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 7,45 το πρωί. Τη Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο, το πλοίο να ξαναπιάνει το λιμάνι του Βόλου στις 14.50 και θα αποπλέει ξανά για τα νησιά.

Την Τρίτη, θα έρχεται στο λιμάνι του Βόλου στις 18.40, ενώ την Κυριακή, θα πιάνει και πάλι Βόλο στις 17.00 και θα αποπλέει ξανά για Σκιάθο και Γλώσσα Σκοπέλου.


Όσον αφορά στα ταχύπλοα της Hellenic Seaways, από χθες μέχρι και τις 10 Ιουλίου, θα αποπλέουν κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από το λιμάνι του Βόλου στις 10.30 το πρωί και κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 10.05 το πρωί, καθημερινά στη 1 το μεσημέρι και από Δευτέρα ως και Σάββατο, στις 20.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger