Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Άν αυτο δεν λέγεται παπατζιλίκη, τότε τι λέγεται?

"Κόλλησαν στον τοίχο" βουλευτές - "Καταζητούνται" με νέες αφίσες τέσσερις βουλευτές της Αχαΐας

που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα
Με τις λέξεις "καταζητείται" και το βεβαρημένο χαρακτηρισμό "δοσίλογος" τοιχοκολήθηκαν αφίσες με φωτογραφίες βουλευτών της Αχαΐας. Οι τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ -Κώστας Σπηλιόπουλος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου-, όσο και οι βουλευτές της ΝΔ (Νίκος Νικολόπουλος - Μιχάλης Μπεκίρης) και του ΛΑΟΣ (Αλέκος Χρυσανθακόπουλος) κατηγορούνται γιατί οι μεν τέσσερις πρώτοι ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και οι άλλοι για τον εφαρμοστικό νόμο.


Οι βουλευτές, όπως επισημαίνεται στο dete.gr, καταδίκασαν τη συγκεκριμένη ενέργεια, με το Νίκο Νικολόπουλο να καταφθάνει στο σημείο όπου το συνεργείο αφισοκολλούσε.
Να σημειωθεί πως οι μόνοι από τους βουλευτές της Αχαΐας που δεν στοχοποιήθηκαν είναι αυτοί του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τον πρώτο, Νίκο Τσουκάλη, να καταδικάζει την ενέργεια, θεωρώντας πως αγγίζει τα όρια του φασισμού.
 Πηγη

Σημ.Αντι-νεα ταξη πραγμάτων..
Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος δεν είταν που σε ενα πύρινο λόγο στη βουλή κατακεραύνωνε την κάρτα του πολίτη,και την νέα τάξη πραγμάτων? Είχαμε ανεβάσει και το σχετικό βίντεο στο blog.
Tώρα τι έγινε,δεν ήξερε οτι αυτό που ψήφιζε,είναι οι νόμοι της νέας τάξης πραγμάτων? Άν αυτο δεν λέγεται παπατζιλίκη, τότε τι λέγεται?
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_7357.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger