Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το πρόβλημα με τους γυμνιστές



Διάβαζα χθες την υπόθεση με τον εμπρησμό στο κιόσκι επιχείρησης θαλάσσιων σπορ στην παραλία της πλάκας και θυμήθηκα μια ιστορία που μου είχε αφηγηθεί πριν λίγες μέρες ένας φίλος.
Ο άνθρωπος αυτός και η οικογένεια του είναι μόνιμοι κάτοικοι Αγίας Άννας και τους καλοκαιρινούς μήνες αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με τους γυμνιστές. Έχουν έρθει μάλιστα σε σημείο να μην μπορούν να πάνε με τα παιδιά τους για μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται απέναντί από το σπίτι τους(Άγιο Νικόλαο)!!!! Μου είπε επίσης ότι την περίοδο που ο Δήμος έφτιαχνε τον ξύλινο πεζόδρομο περιμετρικά των κέδρων, κάθε βράδυ οι γυμνιστές κατέστρεφαν και έκαναν ζημιές στην κατασκευή με αποτέλεσμα ο Δήμος να αναγκαστεί να....... τοποθετήσει νυχτοφύλακες!!
Στην Αγία Άννα και στους γύρω παραθαλάσσιους οικισμούς κατοικούν πλέον μόνιμα δεκάδες οικογένειες, ενώ το καλοκαίρι γεμίζουν από χιλιάδες παραθεριστές. Παρα τις επανειλημμένες καταγγελίες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από τους κατοίκους τις περιοχής, στο Λιμεναρχείο και τις αρμόδιες αρχές, το πρόβλημα σ αυτές τις παραλίες παραμένει άλυτο.
Η Νάξος είναι ένα τεράστιο νησί με πολλές ερημικές παραλίες, θα μπορούσαν οι λάτρες του είδους να επιλέξουν ένα πιο απομακρυσμένο μέρος για να γευτούν με της ησυχία τους την χαρά της φύσης χωρίς να προκαλούν τους υπόλοιπους και να δημιουργούν προβλήματά με την επιδειξιμανία τους
http://naxosfan.blogspot.com/2011/06/blog-post_4874.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger