Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη στην ΣΚΟΠΕΛΟ


Φέτος το καλοκαίρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνδέεται με Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ Σάμου και από τον Ιούλιο και με Σκόπελο και Σκιάθο. Το δρομολόγιο για τα Δωδεκάνησα σταμάτησε, αφού ο διαγωνισμός για τη συγκεκριμένη επιδοτούμενη γραμμή ίσχυε για δύο χρόνια (2009, 2010) και για το 2011 δεν υπήρξε ενδιαφέρον από καμιά ακτοπλοϊκή εταιρία.
Τα ελάχιστα δρομολόγια που εκτελούνται από Θεσσαλονίκη έχουν ως εξής: Δευτέρα στις 17.00 με το πλοίο «Ταξιάρχης» της «Nel Lines» για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ Σάμου.Από τις 10 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, Κυριακή, στις 11.30 π.μ., για Σκόπελο, Σκιάθο μ' ένα δεύτερο δρομολόγιο να προστίθεται, από 27/7, κάθε Τετάρτη, επίσης στις 11.30 π.μ. Από τα νησιά η επιστροφή θα γίνεται Τρίτη και Σάββατο, με αναχώρηση στις 16.00 από Σκιάθο και στις 17.00 από Σκόπελο. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με το πλοίο «Αλκυόνη» της ακτοπλοϊκής εταιρίας «Nel Lines».
Προσφορές στα εισιτήρια
Μεγάλες προσφορές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ανακοίνωσε η «Nel Lines» και σας προσκαλεί να «Βάλετε γραμμή πλεύσης» προς Χίο και Μυτιλήνη με έκπτωση 30% στο εισιτήριο της επιστροφής. Για να επωφεληθείτε από τη μοναδική αυτή προσφοράς, αρκεί να εκδώσετε το εισιτήριό σας με επιστροφή!
Με περισσότερους από 40 προορισμούς στο Αιγαίο η ακτοπλοϊκή εταιρία συνδέει την Αττική με τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες, τον Αγ. Κωνσταντίνο, το Βόλο και τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και την Καβάλα με το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger