Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Επεισοδιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα


Από φωνές, αποδοκιμασίες, σφυρίχτρες και συνθήματα συνοδεύτηκε η σημερινή νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, που διακόπηκε -γύρω στις 9.30 το βράδυ- από ομάδα αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι αποδοκίμασαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μετείχαν στη διαδικασία, με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνο Ασκούνη.

Η συνδιάσκεψη άρχισε λίγο μετά τις 7 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου. Πολλά από τα περίπου 80 τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, απουσία των τοπικών βουλευτών, πήραν το λόγο και άσκησαν κριτική στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Οι 30 με 40 διαμαρτυρόμενοι, έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο και με σφυρίχτρες και συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Μνημονίου, αποδοκίμασαν τους συγκεντρωμένους, χτυπώντας μάλιστα και τις τζαμαρίες της αίθουσας.

Η κυκλοφορία διακόπηκε μπροστά από το ξενοδοχείο, ενώ επιτόπου έσπευσαν και μοτοσικλετιστές της ομάδας «Δίας», όμως η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε. Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο χώρο και για αρκετή ώρα διαμαρτύρονταν φωνάζοντας συνθήματα, ενώ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την πλευρά τους συνέχισαν τη συνδιάσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger