Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τρομακτικές καταγγελίες για το ΑΠΕ… διορισμένη γυναίκα υπουργού στο πρακτορείο, θεσμική απάντηση υπεράσπισης της!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/screenshot2011-05-31at5_05_07pm.png?w=320&h=280Αυτά τα πράγματα εάν γινόντουσαν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη, θα είχε πέσει η κυβέρνηση! Ούτε στην Ουγκάντα!
Σύμφωνα λοιπόν με το “Φίμωτρο”, η γυναίκα του υπουργού κυρίου Δρούτσα είναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΠΕ!!! Και μάλιστα καλύπτει το ρεπορτάζ της προεδρίας της δημοκρατίας !!!
Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο τραγική, αφού η σύζυγος του υπουργού στην ουσία επιβεβαιώνει τις καταγγελίες ότι όντως εργάζεται στο ΑΠΕ παρότι ο σύζυγος της είναι μέλος της κυβέρνησης!
Φανταστείτε το θράσος αυτών των ανθρώπων. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ, που έκανε το λάθος να δουλεύει σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΜΕ όταν ο σύζυγος της ήταν υπουργός! Θυμάστε τι γινόταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τις βουβουζέλες τις διαπλοκής που τώρα σιωπούν και σφυρίζουν αδιάφορα.
Αντί λοιπόν να υπάρξει μία παραίτηση, έτσι για τα μάτια του κόσμου, η απάντηση της συζύγου του υπουργού ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ!! Κοινώς ένας κρατικός οργανισμός δίνει θεσμικά βήμα σε προσωπική υπόθεση ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ!
Αντί το “Φίμωτρο” να σιωπήσει μπροστά στην απειλή δίωξης που εμπεριέχεται στην απάντηση της συζύγου του υπουργού,  επανέρχεται με νέα καταγγελία – βόμβα που μέχρι στιγμής έχει μείνει αναπάντητη και αφορά τον διοικητή του ΑΠΕ που είναι κυβερνητική επιλογή: O ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Εδώ πλέον μιλάμε για ένα γαϊτανάκι της διαπλοκής που δεν μπορεί να συνεχιστεί με ανταπαντήσεις αλλά με παραιτήσεις, ειδικά εάν το fimotro δώσει τα στοιχεία που προανήγγειλε. Εν αναμονή λοιπόν…
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger