Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Εξώδικο «Αγανακτισμένων» στους βουλευτές Μαγνησίας

«ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ» ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ
«Δεν μας εκπροσωπείτε πλέον», δηλώνουν ρητά και κατηγορηματικά προς τους βουλευτές της Μαγνησίας, Ροδούλα Ζήση, Κώστα Καρτάλη, Θανάση Νάκο και Παύλο Μαρκάκη, οι «Αγανακτισμένοι Πολίτες της Μαγνησίας», με εξώδικη δήλωσή τους, μέσω της οποίας τους θέτουν προ των ευθυνών τους και προειδοποιούν με άσκηση κάθε νόμιμου μέσου σε περίπτωση που ψηφίσουν υπέρ του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της Κυβέρνησης.
«Ραβασάκι» από τους «Αγανακτισμένους του Βόλου», παρέλαβαν οι βουλευτές Μαγνησίας, Ροδούλα Ζήση, Κώστας Καρτάλης, Θανάσης Νάκος και Παύλος Μαρκάκης. Με εξώδικη δήλωσή τους, οι «Αγανακτισμένοι», επιχειρούν να πατήσουν «φρένο», στην... τρελή κούρσα των δυσβάστακτων για τους πολίτες νέων μέτρων που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της Κυβέρνησης.
Μετά τη λαϊκή συνέλευση των αγανακτισμένων στην παραλία του Βόλου, στις 21 Ιουνίου, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, υπέγραψαν εξώδικη δήλωση- διαμαρτυρία, κατά των τεσσάρων βουλευτών της Μαγνησίας. Το εξώδικο κοινοποιείται επίσης στον πρόεδρο της Βουλής, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Όπως αναφέρουν οι «αγανακτισμένοι», «αποστολή των βουλευτών είναι η υπεράσπιση του Συντάγματος, της Εθνικής Κυριαρχίας και των συμφερόντων του λαού», ζητήματα τα οποία διακυβεύονται τόσο με την υπογραφή του Μνημονίου όσο και με την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Οι «αγανακτισμένοι» καλούν τους βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και τους καθιστούν «υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του ελληνικού λαού εάν με την ψήφο τους συναινέσουν σε οποιοδήποτε νέο Μνημόνιο».
Προειδοποιούν δε, με άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος των βουλευτών «για οποιαδήποτε εθνική, ηθική, υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο που έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων πολιτών».
Οι αγανακτισμένοι δηλώνουν με το εξώδικο ότι οι βουλευτές δεν έχουν καμία εκ μέρους τους εντολή για ψήφιση οποιουδήποτε νέου Μνημονίου και άρουν οποιαδήποτε τέτοια εντολή από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους. «Δεν μας εκπροσωπείτε», αναφέρεται με κεφαλαία γράμματα στο εξώδικο.
ELEYTHERIA

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 5? ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΝΑΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ? ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ.

Powered By Blogger