Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΛΑΘΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ

Αφρικανές ιερόδουλες εκδίδονται στο Βόλο ΛΑΘΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ - ΠΙΑΤΣΕΣ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟ

Εάν νομίζετε πως μόνο το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει άβατο λόγω ναρκωτικών και πορνείας κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Δυστυχώς και μεγάλες επαρχιακές πόλεις μαστίζονται από αυτό το φαινόμενο.
Πιο συγκεκριμένα, εδώ και πέντε μήνες, σε πολύ γνωστή κεντρική γειτονία του Βόλου, μέχρι πρότινος φιλήσυχη, έχουν εμφανιστεί Αφρικανές οι οποίες εκδίδονται μετά τις 11 το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Συγκεκριμένα, οι Ιερόδουλες έχουν καταλάβει τις διασταυρώσεις των οδών Κασσαβέτη με 28Ηης Οκτωβρίου και Κασσαβέτη με Γαλλίας.
Μετά τις 11 το βράδυ είναι πλέον πολύ επικίνδυνο για κάποιον να διασχίσει μόνος του, τους παραπάνω δρόμους, είτε είναι πεζός είτε με μέσο μεταφοράς, καθώς οι ιερόδουλες ορμάνε απειλητικά πάνω στους άντρες στην προσπάθεια τους να βρούν πελάτη.
Όλα τα παραπάνω μας τα καταγγέλλουν Βολιώτες αναγνώστες μας, οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή και έχουν απηυδήσει, βλέποντας να μη δίνεται καμία λύση στο πρόβλημα.
Τα ζητήματα που εγείρονται είναι φλέγοντα. Τι κάνει ο Δήμος Βόλου για αυτό; Τι κάνει ο κ. Σκοτινιώτης;
Άμοιρος των ευθυνών του δεν είναι καθώς έχει λάβει γνώση επί του θέματος.
Η δημοτική αστυνομία της οποίας η έδρα απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την Κασσαβέτη που είναι;
Ας ενημερώσουν τους Βολιώτες, ότι ο δήμος Βόλου, είναι ένας δήμος - μαστροπός αν είναι.
Για να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι από εδώ και πέρα πορεύονται μόνοι τους και απροστάτευτοι…
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger