Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στη Μαγνησία

Ένα επικίνδυνο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών που δρούσε στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας και στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, εξαρθρώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες κύκλωμα Αλβανών δραστηριοποιείται στην περιοχή Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, εισάγει, μεταφέρει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών, προσποιούμενος τον "μεταφορέα", υπό τη συνεχή διακριτική παρακολούθηση συναδέλφων του, πήγε με συμβατικό υπηρεσιακό όχημα σε δασώδη περιοχή Δελβινακίου Ιωαννίνων, και κοντά στην γέφυρα «Πωγωνιανής» από κρύπτη και σε σημείο που του υπέδειξαν τηλεφωνικά οι Αλβανοί, παρέλαβε δύο σάκους, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους σαράντα ενός κιλών περίπου.

Στη συνέχεια, αφού πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη μεταφορά των ναρκωτικών, που είχαν ως τελικό προορισμό τη Νέα Αγχίαλο, σε προσυμφωνηθέν σημείο και συγκεκριμένα στο λιμάνι, πήγαν για την παραλαβή τους με το αυτοκίνητό τους, δύο Αλβανοί με τους οποίους ο αστυνομικός "μεταφορέας" είχε τηλεφωνική επικοινωνία. Συμφωνηθείσα αμοιβή για τη "μεταφορά" είχε ορισθεί το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων ενώ τα ναρκωτικά, το όχημα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων που συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων συνεργατών των Αλβανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger