Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώθηκε η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η καμπάνια της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, που είχε ως στόχο να προσελκύσει τουρίστες στα παράλια του νομού μας ενόψει της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου.
Το ειδικά διαμορφωμένο τουριστικό λεωφορείο, με τυπωμένο το σύνθημα «Μία Περιφέρεια, Αμέτρητοι Προορισμοί» περιόδευσε, έπειτα από μία σύντομη στάση στην Ελασσόνα, σε Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Νάουσα και Βέροια.
Στις πόλεις αυτές, η υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού κ. Μερόπη Φαργκάνη διένειμε διαφημιστικά φυλλάδια από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες που προέβαλαν τις τουριστικές δυνατότητες της Θεσσαλίας και περιείχαν πληροφορίες τόσο για τις φυσικές ομορφιές, όσο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τα καταλύματα κ.α. που προσφέρονται στην περιοχή μας.
Ανάλογη καμπάνια είχε γίνει και τα περασμένα χρόνια τέτοια εποχή με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς καταγράφηκε σημαντικός αριθμός αφίξεων από τη Βόρεια Ελλάδα.
Βέβαια, κατά τη φετινή περιοδεία, καταγράφηκε και ο έντονος προβληματισμός των ανθρώπων που, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να οδηγηθούν σε πολυέξοδες λύσεις όσον αφορά τις διακοπές τους.
Το αντίθετο μάλιστα: επιζητούν πολύ οικονομικές διακοπές που δεν θα επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Όπως τονίζει η κ. Καραλαριώτου «η αρνητική συγκυρία που υπάρχει στην οικονομική κατάσταση της χώρας, θα προσπαθήσουμε να γίνει πλεονέκτημα για την περιοχή μας και τη Θεσσαλία γενικότερα. Θα πρέπει λοιπόν οι επαγγελματίες της περιοχής να προσφέρουν πακέτα διακοπών σε λογικές τιμές, χωρίς σε καμία περίπτωση να υποβαθμίζουν την ποιότητα, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και να γίνει έτσι μία τονωτική ένεση στην τοπική οικονομία που υποφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger