Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

οχι άλλο κάρβουνο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε


Οι παραπάνω καλά το έγραψαν 15 μέρες χωρίς ουσία και μόνο ένα κατασκηνωτικός χαβαλές,δήθεν ελευθεριακός, χαβαλές από τύπους που νομίζουν πως έτσι κάνουν επανάσταση. Δράσεις θα μπορούσαν να γίνουν πολλές και άκρως ειρηνικές. Χάθηκε ένα συμβολικός αποκλεισμός του υπουργείου οικονομικών που είναι απέναντι; Μια φάση σαν τον Σύλλογο Ειλικρινών Βιομηχάνων που πέρασε το μήνυμα της στον κόσμο δεν έγινε;Μπράβο στα παιδιά που το έκαναν
Τι να τις κάνω τις σκηνούλες και τα διάφορα event όταν δεν παράγουν ουσία. Κάποιοι ΄΄εγραφαν ότι διάφοροι αριστεροί προσπάθησαν να καπελώσουν το Σύνταγμα..Δεν είναι έτσι καπελώθηκαν από δήθεν απολίτικους που προωθούν τα νέα κόμματα εξουσίας ή ακόμα και δυνάμεις του συντηριτικού/κυβερνητικού χώρου με τις ευλογίες του κράτους, κεφάλαιου..
Τελικά ποιο συνέπεις στις θέσεις τους είναι κάποιες ομάδες στην απάνω πλευρά που δεν έκαναν καμία έκπτωση σε αντίθεση με τους συνελευσίες που συνεχώς ρέπουν στο μικροαστικό κομφορμισμό.
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα και όλους ικανοποιημένους και δυστηχώς σε αυτήν την λογική χάθηκαν τα πάντα στην συνέλευση. Το ειρηνικά που ψηφίσατε βλέπετε δίνει και την δική σας κάλυψη σε κάθε κυβερνητική απόπειρα καταστολής, αγαπητοί μου.
Το παιχνίδι χάθηκε όταν παγιώθηκε η γραφειοκρατία των επιτροπών και οι ύποπτοι τύποι που τις καθόδηγούν. Καταδικάσετε την τύπισα που το έπαιξε αντιπρόσωπος αλλά το πνεύμα της παραμένει γερά, όπως και οι όμοιοι της και κυριαρχεί του Κερατά.
Βλέπεται δύσκολος καιρός για δήθεν (απολίτικους;)  νεόκοπους Επαναστάτες Σκηνίτες (όχι όλοι ασφαλώς).
.
Υ.γ.μήπως ξεχάσατε να διαβάσετε την δήλωση του τέως βασίλια, λέω τώρα, αφού όλοι χωράνε στην συνέλευση; και τις ανάλογες που έχουν κάνει κάθε λογής χαζοχαρούμενος τηλεαστέρας;
ναυτικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger