Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Επιστροφή Κώστα Λάζου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη!

Aνακοινώθηκαν οι υποψήφιοι των εκλογών της Ερασιτεχνικής Νίκης

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης που θα αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων αυτό που αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει είναι του Κώστα Λάζου, ο οποίος έχει διατελέσει με επιτυχία πρόεδρος στη Νίκη στο παρελθόν και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Η μεγάλη εξέλιξη που παρουσίασε η Ερασιτεχνική Νίκη τα δύο τελευταία χρόνια και η κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, διαμόρφωσαν και τις υποψηφιότητες. Ανάμεσα στους υποψηφίους είναι αρκετά αξιόλογα πρόσωπα που προτίθενται να συνεισφέρουν με την παρουσία τους σε όλα τα τμήματα της Νίκης, αλλά και άτομα που είναι φανερό πως θέλουν να ενισχύσουν το ποδόσφαιρο στην ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι η μεγάλη πληγή της οικογένειας της Νίκης Βόλου.

Η επιστροφή του Κώστα Λάζου στο προσκήνιο είναι ικανή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να συνεχιστεί το πετυχημένο έργο του Ερασιτέχνη αλλά και να του δώσει μια νέα δυναμική ώστε να παρέμβει πιο αποφασιστικά σε θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ. Ο ίδιος είναι πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου και έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο της Νίκης από τη Δ' στη Γ' Εθνική το 2002 και την άνοδο στη Β' Εθνική την επόμενη χρονιά. Αποτελεί άτομο χαμηλών τόνων που εμπνέει σεβασμό και ήθος. Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για τον Κώστα Λάζο και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι είναι ο επικρατέστερος για την θέση του προέδρου.

Ανάμεσα στους υποψηφίους είναι εννέα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, ενώ στους υπόλοιπους συναντάμε πρόσωπα που έχουν περάσει από προηγούμενες διοικήσεις τις ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη και άλλους γνωστούς Νικιώτες που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά του συλλόγου. Επίσης έχουμε και γυναίκα υποψήφια κάτι που έλειπε από το προηγούμενο Δ.Σ.

Το μεγάλο ζητούμενο των εκλογών είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στην διαδικασία, ώστε να εκλεγούν τα κατάλληλα άτομα που θα έχουν και την ανάλογη στήριξη, για να πετύχουν στις νέες προοπτικές που παρουσιάζονται για τη Νίκη Βόλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής με τα ονόματα των υποψηφίων:

«Η εφορευτική επιτροπή σας ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων για το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Οι εκλογές θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 και από 10:00π.μ. έως 8:00μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου οδός Μαιάνδρου 14 γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  1. ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  2. ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  3. ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  4. ΓΙΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  5. ΓΚΑΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  6. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  7. ΖΑΓΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  9. ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  10. ΚΟΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  11. ΚΡΙΚΕΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
  12. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΙΕΡΗΣ
  13. ΛΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  14. ΛΑΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  15. ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  16. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  17. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
  18. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
  19. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  20. ΣΟΥΛΑΚΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  21. ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  22. ΦΑΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
(Εκ των ανωτέρω ψηφίζονται έως 15)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  1. ΒΑΤΣΑΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  3. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  4. ΤΣΙΟΠΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
(Εκ των ανωτέρω ψηφίζονται έως 3)

Σημειώνεται ότι στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο τα ενήμερα οικονομικά εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου. Τα μη ενημερωμένα ταμειακά μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν ακόμα και σήμερα την συνδρομή τους ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου. Η μηνιαία συνδρομή και για τις παλιές οφειλές ορίστηκε σε 2 € μηνιαίως. Επίσης, σήμερα γίνονται δεκτές και νέες εγγραφές μελών οι οποίες έχουν και αυτές δικαίωμα ψήφου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger