Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Καλή επιτυχία Ελλάδα! στην Eurovision εμείς εδώ στο skopelosnews πιστεύουμε στην πρωτια !

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision στο Ντίσελντορφ

Σε λίγες ώρες από τώρα θα δείξουν το... χορό τους οι Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το Watch my dance στον τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο Fortuna Arena στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Στον τελικό συμμετέχουν οι 20 χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο ημιτελικούς (δέκα από κάθε έναν), ενώ απευθείας συμμετέχουν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια απουσίας.

Η Κύπρος δεν θα δώσει το «παρών» στον τελικό του 56ου Διαγωνισμού της Eurovision, καθώς ο  Γιώργος Μυλόρδος που ερμήνευσε το τραγούδι «Σαν άγγελος σ' αγάπησα», αν και είχε πολύ καλή σκηνική παρουσία, δεν συγκέντρωσε  αρκετές ψήφους ώστε να προκριθεί.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών, κατόπιν κληρώσεων που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά το πέρας του κάθε ημιτελικού είναι: Φινλανδία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Δανία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Σουηδία, Εσθονία, Ελλάδα, Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Βρετανία, Μολδαβία, Γερμανία, Ρουμανία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Σλοβενία, Ισλανδία, Ισπανία, Ουκρανία, Σερβία, Γεωργία
Η βραδιά του τελικού θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ στις 22:00.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μ@λ@κ@ς ίσε αν κερδισουμε δεν θα μπορουμε να διοργανοσουμε την γιουροβιζιον του 2012

Powered By Blogger