Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η Βρετανίδα που... παρηγορεί τον Ντι Κάπριο | Espresso | Show Bizz

[Η 42χρονη Λίζι Κάντι έπινε ποτά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.] Σε ξενύχτι για φαγητό και αρκετά ποτάκια οδήγησε μία συνάντηση της παρουσιάστριας Λίζι Κάντι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Αυτό, σε συνδυασμό με την «on-off» σχέση του πρωταγωνιστή με την Μπαρ Ρεφαέλι, που φαίνεται να περνά για ακόμα μία φορά κρίση, έκανε τις κακές γλώσσες να πουν ότι η Βρετανίδα τηλεοπτική σταρ παίζει ρόλο... παρηγορήτριας.

Η 42χρονη Κάντι, εκτός από παρουσιάστρια, έχει δουλέψει ως μοντέλο, αλλά και ως σύμβουλος μόδας και ομορφιάς. Εχει δύο γιους και σχετικά πρόσφατα χώρισε από τον πρώην ποδοσφαιριστή Τζέιμς Κάντι. Εχει τη δική της εκπομπή σε γνωστό βρετανικό κανάλι και χάρη σε αυτήν γνώρισε και τον ταλαντούχο ηθοποιό.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο «Soho Hotel» του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή μια συνέντευξη που της παραχώρησε ο 36χρονος σταρ για το δίκτυο ITV. Μετά τη συνέντευξη είπαν να συνεχίσουν την κουβέντα τους, off κάμερα, πίνοντας μερικά ποτά στο μπαρ του ξενοδοχείου. Φαίνεται, μάλιστα, ότι πέρασαν αρκετά καλά, αφού όπως λέγεται αναμένεται να ξανασυναντηθούν.

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους τα δημοσιεύματα άρχισαν να αναρωτιούνται σχετικά με το τι είδους σχέση έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Οι δυο τους, μάλιστα, βρέθηκαν να έχουν αρκετούς κοινούς γνωστούς, όπως τον Τζέραρντ Μπάτλερ και τον Μίκι Ρουρκ.

Οπως και να έχει, ο καιρός θα δείξει αν πρόκειται για φιλία ή κάτι άλλο. Πάντως, άτομα από το στενό περιβάλλον του γνωστού ηθοποιού αναφέρουν ότι ο Ντι Κάπριο συνεχίζει τις προσπάθειες για αναθέρμανση των σχέσεών του με το 25χρονο μοντέλο. Ωστόσο, δεν λείπουν και αυτοί που λένε ότι η σχέση τους ίσως έχει πια φτάσει σε αδιέξοδο.

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger