Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Eτσι μας κατάντησε o GAP. Αλλα μη στενοχωριέστε, έρχεται ο έτερος της Λέσχης, ο Αντώνης...

Γράφει ο Vaggeli MastakounasΕιχαμε πολλά επεισόδια αυτή τη βδομάδα που δείχνουν πλέον εκλογές. Είναι αυτά τα επεισόδια που θα δημιουργήσουν τη μαθηματική διαφορά για να υπάρξει μια κάπως σταθερή συγκυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ πέφτει αλλά το Θέατρο Σκιών δεν θα αλλάξει.

Οι αχυράνθρωποι θα επικρατήσουν και πάλι. Το μόνο αποτέλεσμα θα είναι οι.....
αγορές να χάσουν τα λεφτά τους, κατι που δεν θέλει ούτε ο Αντώνης ούτε ο ΓΑΠ, γιατί κανεις δεν θέλει αναδιάρθρωση με τη χαζή δικαιολογία ότι θα την πληρώσουν οι ελληνικές τράπεζες. Μόνο που δεν είναι τόσο ελληνικές όσο διαδίδουν... ούτε η αναδιάρθρωση ειναι απαραίτητο να γίνει βασει τών ολίγιστων μαθηματικών και μοντέλων που αντιλαμβάνονται. Κατά σύμπτωση, κανείς τους δεν αναφέρεται στην απαιτουμενη ανάπτυξη πλήν του τουρισμού γιατι μόνο οι οικοδομές, οι ξάπλες και τα μπάζα είναι οι μόνοι οικονομικοί όροι που αντιλαμβάνονται ... μαζί με τις μίζες φυσικά και τις καλύπτρες-συμβούλους. Αρα οι εκλογές θα φερουν μια απλή αλλαγή προσώπων και όχι πολιτικής.

Καλό θα ήταν κάποιοι πολιτικοί να σημειώνετε σε βιβλιαράκι τις φάπες της εβδομάδας. Ειναι διασκεδαστικό και μπορει να μάθετε και κατι. Σε κανένα κράτος δεν γίνεται τέτοιο καλαμπαλίκι. Ενα καλαμπαλίκι που δεν μπορει να καλυφθεί με ωραία λόγια και υποσχέσεις που να δημιουργούν ψευδαισθήσεις.

Ας δούμε μερικές φάπες που έπεσαν ή δεν έπεσαν...

1. Ο Καμίνης βλέπει Σελήνη, σκελετούς στις ντουλάπες και άλλες φαντασιώσεις...



2. Ο Στρος –Κάν επιβεβαιώνει τη συμφωνία με το ΔΝΤ μήνες πριν ανακοινωθεί απο τον αγαπητό μας ψεύτη ΓΑΠ.



3. Στο υπουργείο οικονομικών εμφανίζεται Τζιτζιφιόγκος, που αναγνωρίζεται από άλλο υπουργό! Αυτό δεν ήταν έκπληξη αλλά επιβεβαίωση.



4. Ο «καθηγητής πανεπιστημίου» Δρούτσας ταυτίζει ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα γνωρίζοντας ότι χωρις υφαλοκρηπίδα ΑΟΖ δεν υπάρχει. Οπως ξερετε οι Τουρκοι δεν αναγνωρίζουν υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο.



5. Το Κατάρ δεν θα κανει την επένδυση στο Ελληνικό, αφου η Ελλάδα προτίμησε να δώσει φυσικό αέριο από το Ισραήλ στην Ευρώπη αντι του Κατάρ. Η Ρωσία έχει θυμωσει με το παιγνίδι που της έπαιξε ο ΓΑΠ για τον ίδιο λογο.



6. Γιουχα και βρισίδια έπεσαν κατά Κακλαμάνη και ΓΑΠ στην κηδεία του Σάντα.



7. Ο γίγαντας Μειμαράκης παραλίγο να πλακώσει τον Πρέσβη Κοραντή στη Βουλή, εναν ευγενέστατο πρώην διευθυντή της υπηρεσίας εθνικών πληροφοριών, τόχουν οι πρέσβεις αυτό το χάρισμα... χαχαχα, για τα σαπάκια υποβρύχια που εχουν πληρωθεί αλλά δεν τα έχει δει κανεις. Συγκεκριμένα μονο το Παπανικολης έχει έρθει από τη Γερμανία και μαλιστα με χαμένο το sonar στη θάλασσα και διαλυμενη την ηλεκτρομαγνητική του άμυνα, αυτοί το λένε μπογιά... Μιλάμε για κατόχους τεχνολογίας...


Ερχονται και άλλες φάπες. Δεν αμφιβάλλω καθόλου.

Ο ΓΑΠ θα τρώει πλέον τις φάπες σιωπηλά και δεν θα αντιδράει. Πως να αντιδράει άμα κάθε μια σκάει με άλλο κρότο και για άλλο λόγο; Τι θα λέει, όταν οι ροχάλες γίνουν χαλάζι;

Αυτο δεν ειναι πολιτικό σύστημα και ετσι όπως ειναι δεν εξασφαλιζεται η εφησύχαση των αγορών. Θα πεσει αναδιαρθρωση που θα γίνει χαμος. Το θέμα ειναι τι μαθηματικός τύπος θα χρησιμοποιηθει. Ο κλεφτης δεν χρειάζεται μαθηματικά. Να το θυμουνται οι αγορές...

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΝ

Υπάρχουν πάνω απο 70 επικοινωνιακά κόλπα στη δημοσιογραφία. Μην ανησυχείτε οι πιο επιφανείς Ελληνες δημοσιογράφοι δεν φαίνεται να γνωρίζουν κανένα, καρατσεκαρισμένο και άσχετα του τι δηλώνουν. Περιορίζονται σε κόλπα δημοτικού, που φαίνονται και κάνουν τον κόσμο να γελάει. Τα επικοινωνιακά κόλπα ειναι τεχνικές διαπαιδαγώγισης μαζών... 1-2 κόλπα έχω δει απο αυτά στην πιάτσα. Υψηλο το επίπεδο της ελληνικής δημοσιοκαφρίλας.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/e-o-gap.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger