Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα


Συλλαλητήριο κατά των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, πραγματοποιεί αυτή την ώρα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), ενώ άλλες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματιστεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Στην πλατεία Ομονοίας από όπου ξεκίνησε η πορεία συγκεντρώθηκαν πάνω απο 3.000 άτομα και αυτη την στιγμή βρίσκονται στη Βουλή.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα μέχρι αυτή την ώρα κλειστές είναι η Λεωφόρος Αμαλίας, η Λεωφόρος Συγγρού από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, η Σταδίου από την οδό Αμερικής προς το Σύνταγμα και η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Χίλτον.

Τι δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα


«Δεν φθάνει να καταδικάζουμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Σ΄αυτόν τον αγώνα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους καπιταλιστές ιδιοκτήτες του πλούτου της χώρας, που τον παράγουν οι εργαζόμενοι», δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο) στην Ομόνοια, προσθέτοντας ότι «ξεκινάμε από το πεδίο της οικονομίας και πρέπει να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων», δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, από την Ομόνοια όπου βρισκόταν πριν ξεκινήσει η πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger