Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αφήστε μας να ζήσουμε αλλιώς θα σας…



Αυτό είναι το σύνθημα γραμμένο σε πανό μπροστά στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης που αναρτήθηκε από την αρχή της εκδήλωσης η οποία συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων…

Πολλοί νέοι, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι βρίσκονται ακόμη εκεί, μητέρες με παιδιά και παλμός, χωρίς κομματικές ταμπέλες, συνδικάτα και φυσικά χωρίς έκτροπα. Μόνο μερικές ελληνικές σημαίες, αγανάκτηση αλλά και πίστη ότι αν ο κόσμος θελήσει μπορεί να ανατρέψει πολιτικές που καταδικάζουν τους Έλληνες στην μιζέρια και την δυστυχία.
Μόλις επέστρεψα σπίτι από τον Λευκό Πύργο και νοιώθω ότι σήμερα μπορεί να γίνει η αρχή για κάτι καλύτερο. Να απαιτήσουμε αλλαγές, ως σύσσωμος ελληνικός λαός, να απαιτήσουμε αξιοπρέπεια και να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας..

Απ’ ότι με πληροφόρησαν τα δελτία έκαναν λόγο για 10.000 κόσμου στην Θεσσαλονίκη και άλλους τόσους στην Πάτρα. Στο δε Σύνταγμα μόλις είδα κάποια πλάνα και με χαροποίησε πάρα πολύ ο δυναμισμός του κόσμου και στην καρδιά της Αθήνας, όπου καλώς ή κακώς οι φωνές ακούγονται πιο δυνατά!
Ήταν καιρός να ξυπνήσουμε και να βγάλουμε τις τσίμπλες από τα μάτια μας για να δούμε καθαρά. Να δούμε ότι τα κόμματα αυτά δεν μας εκφράζουν, έχουμε όνειρα και ζητάμε να τα πιάσουμε..
Οι κινητοποιήσεις πρέπει να συνεχιστούν με μεγαλύτερο παλμό και να αφυπνίσουν περισσότερους νέους.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα μετά από πολύ καιρό που είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger