Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Αδειάζει» Καμμένο η Νέα Δημοκρατία

«Αδειάζει» Καμμένο η Νέα Δημοκρατία
«Aν ο κ. Παπανδρέου κινηθεί νομικά, οφείλει ο κ. Καμμένος να παραιτηθεί της ασυλίας του» είπε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash96.
Ο κ.Λυκουρέντζος υποστήριξε ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον χαρακτηρισμό «έμμισθος broker ξένων κερδοσκόπων» που απηύθυνε στον πρωθυπουργό ο κ.Καμμένος, ήταν καθαρή. Με βάση το Σύνταγμα «ο κάθε βουλευτής είναι πρώτα υπόλογος στη συνείδηση του, μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του», όπως είπε.
Οι πολίτες αξιολογούν με την ψήφο τους πρόσωπα εκτός από κόμματα, συνέχισε ο κ.Λυκουρέντζος. «Εγώ δεν προσυπογράφω όσα είπε ο κ. Καμμένος. Με καλύπτει η δήλωση που έκανε ο κ. Μιχελάκης και από εδώ και πέρα η υπόθεση αυτή αφορά τον κ. Παπανδρέου και τον κ.Καμμένο».
Οσον αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο στελέχη της κυβέρνησης έδειξαν ως καθ' ύλην αρμόδιο και υπεύθυνο να πάρει θέση, ο γραμματέας της ΝΔ είπε ότι «δεν έχει εισαγγελικές αρμοδιότητες, ούτε είναι καθήκον του να καλεί τον βουλευτή του για το Α ή το Β περιστατικό».
H Μιράντα Ξαφά
Φαιδρές και ανόητες χαρακτήρισε τις χτεσινές καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για κερδοσκοπικά παιχνίδια, στα οποία φέρεται ότι συμμετείχε και η ίδια, η Μιράντα Ξαφά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
«Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω με τις λεπτομέρειες αυτών των τουλάχιστον ανόητων ισχυρισμών», είπε.
Επίσης, ανέφερε ότι «όποιος εξαπολύει τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού και άλλων ατόμων, καλό θα είναι να έχει και αποδείξεις» και τόνισε:

«Σε αυτή την περίπτωση όχι απλώς δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά η εταιρία μου, η IJ Partners, έβγαλε χθες ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει ότι αγόρασε ποτέ CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) πάνω σε ελληνικά ομόλογα, ή ότι κάποιο από τα στελέχη της αγόρασε CDS ποτέ. Το θέμα λήγει εκεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger