Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τ Ω Ρ Α ! ! ! Να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ πριν πωληθούμε και εξοντωθούμε!

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!

ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣ/ΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ! ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ο Γ. Παπανδρέου, αφού χτες «έκλεισε» στο Υπουργικό Συμβούλιο ένα νέο και πρωτοφανές πακέτο λεηλασίαςτης μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας,συναντιέται σήμερα με τους πολιτικούς αρχηγούς σε μια έντεχνα μεθοδευμένη προσπάθειά του να....
αποσπάσει αν όχι συναινέσεις ή και ανοχές, οπωσδήποτε, όμως, κάποιεςανεκτές επικοινωνιακές εικόνες!

Το πακέτο μέτρων που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο αφορά μέτρα κατεδάφισης ύψους 6,4 δισ. για το 2011, που περιλαμβάνουν νέα φορολεηλασία ύψους 2,55 δισ. και νέα άγρια περικοπή μισθών, συντάξεων και δαπανών ύψους 2,25 δισ., ενώ μέτρα 1,6 δισ δεν έχουν εξειδικευτεί ακόμα.

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε, επίσης, νέα μέτρα ύψους 22,025 δισ. ευρώ για την περίοδο 2012-15, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι εγγεγραμμένα στο μεσ/σμο πρόγραμμα σε τίτλους και δεν έχουν εξειδικευτεί ακόμα.

Το σύνολο αυτών των μέτρων, που προσεγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 30 δις., συνιστά το«τέλος» για την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας και την απόλυτη καταστροφή για την οικονομία.
Μιλάμε για μέτρα οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης που ούτε δυνάμεις «κατοχής», μετά από χαμένο πόλεμο, δεν έχουν επιβάλει σε καμία χώρα!

Ταυτόχρονα, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να βάλει ένα απέραντο ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ πάνω από τη χώρα, στην ουσία δωρεάν ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ, με το οποίο προτίθενται να πωλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα, για να συγκεντρωθεί το ποσό των 50 δισ., που μόνο στα όνειρα των κυβερνήσεων μπορεί να υπάρξει, αφού ακόμα και τα μαχαιροπήρουνα να πωληθούν σε αυτή τη χώρα, δεν μαζεύονται πάνω από μερικά δισ., που δύσκολα μπορεί να γίνουν διψήφιο νούμερο!

Το εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά εγκληματικό πρόγραμμα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, αν εφαρμοστεί, θα μετατρέψει οριστικά τη χώρα σε ασπόνδυλη μπανανία και προτεκτοράτο του πολυεθνικού κεφαλαίου.

Αυτή την ώρα η επιβίωση και η σωτηρία της χώρας και του ελληνικού λαού επιβάλλουν ναματαιωθεί και να ακυρωθεί αυτό το πρόγραμμα που αντιπροσωπεύει το «ΤΕΛΟΣ» της κοινωνίας και της οικονομίας!

Σήμερα, όλες ανεξαιρέτως οι δυνάμεις της Αριστεράς οφείλουν να παραμερίσουν τις προκαταλήψεις τους και να ριζοσπαστικοποιήσουν την πολιτική τους, ώστε να διαμορφώσουν μέσα από ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ένα μεγάλο ενιαίο μέτωπο, που θα συμβάλλει σε ένα γιγάντιο ενωτικό λαϊκό κίνημα για την συντριβή της κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου και μια νέα προοδευτική πορεία επιβίωσης και σωτηρίας της χώρας!

Σήμερα, όλοι και όλες, πρώτα απ’ όλα οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι-ες, οι πολύ μικροί επαγγελματίες, οι πολύ μικροί έμποροι και βιοτέχνες, μαζί με τους μικρομεσαίους αγρότες, οφείλουν να δώσουν τα χέρια σε ένα μεγάλο κοινό αγώνα.

Αυτή την ώρα πρέπει να απαιτήσουμε μια νέα προοδευτική κυβέρνηση με πυρήνα τις δυνάμεις της Αριστεράς, η οποία θα διώξει την τρόικα, θα ακυρώσει το μνημόνιο και τα μέτρα και θα προχωρήσει στην μη αποπληρωμή του χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών, ως προϋποθέσεις για ένανέο προοδευτικό ανορθωτικό πρόγραμμα.

Η προοδευτική κυβέρνηση, αν οι διαπραγματεύσεις που θα ζητήσει για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους δεν ευδοκιμήσουν, τότε θα καταστήσει τη μη αποπληρωμή του χρέους οριστική.

Αυτός ο ριζοσπαστικός δρόμος είναι ο μόνος υπεύθυνος και ρεαλιστικός στις σημερινές συνθήκες για να βγούμε από το τέλμα και τον κατήφορο.

Σήμερα η αδράνεια δεν είναι απλώς υπεκφυγή αλλά υποταγή και καταστροφή.

Σήμερα είναι η ώρα της μεγάλης ΑΡΝΗΣΗΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ αλλά και της ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ!

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!

 iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger