Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ενώ σε όλη την Ελλάδα κατεβάζουν ακόμη και με δικαστικές απόφασης τα ενοίκια των καταστημάτων στην Σκόπελο έχουν τρελαθεί και ζητάνε αυξήσεις !!

Ιωάννινα:Μείωση ενοικίων τώρα και με δικαστικές αποφάσεις!Έως και 20% στα εμπορικά

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στην Ήπειρο πολύ δύσκολα τα βγάζουν πέρα οι καταστηματάρχες ,αφού ο κόσμος είναι πολύ φειδωλός πλέον στις αγορές του  και τα έξοδα για να συντηρηθεί ένα κατάστημα είναι πολλά!.Πρώτο και καλύτερο  το ενοίκιο επιβαρύνει τους επαγγελματίες!Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι ενοικιαστές ζητούν απο τους ιδιοκτήτες των κατασημάτων να  το μειώσουν  για να μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωινός Λόγος ,στις περισσότερς περιπτώσεις η δικαιοσύνη είναι με το πλευρό των ενοικιαστών ,αφού πρόσφατες αποφάσεις της έχουν δικαιώσει ενοικιαστές και όρισαν μείωση του ενοικίου μέχρι και κατά 20%!


«Οι ιδιοκτήτες πρέπει να καταλάβουν, ότι περνάμε πολύ δύσκολη εποχή και απειλείται η βιωσιμότητά μας. Για αυτό ας μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε το σκόπελο» λένε καταστηματάρχες  στον Πρωινό Λόγο.
Η ίδια κατάσταση σύμφωνα με τους μεσίτες επικρατεί και στα σπίτια ,αφού δεν είναι  λίγοι εκείνοι που ζητούν απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να κατεβάσει το ενοίκιο ,ιδιαίτερα  άν κάποιος έχει χάσει τη δουλειά του ,οπότε τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα για την επιβίωση μιας οικογένειας..

Πρωινός Λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger