Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Σεμινάρια για… επαναστάτες


Ας κρατήσουν οι χοροί και τα τραγούδια...

Εδώ και αρκετούς μήνες το καζάνι έχει μπει σε διαδικασία βρασμού. Το περιεχόμενό του (βλ. Έλληνες πολίτες) ενώ προοριζόταν να προσφερθεί μετά το κυρίως πιάτο (βλ. ξεπούλημα όλων των «χρυσαφικών» και «ασημικών» της Ελλάδας) ως επιδόρπιο στις «δάνειες δυνάμεις», τελικά λόγω τεχνικού προβλήματος στο πείραμα «νόμιμη καταλήστευση και υποδούλωση χώρας χωρίς πόλεμο», πήρε μάλλον λάθος «βράση» και… κινδυνεύει να εκραγεί…

Δεδομένων των αποτυχημένων μέχρι σήμερα προσπαθειών Ελλήνων πολιτών να αντισταθούν στα στελέχη της μνημονιακής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, χρησιμοποιώντας λαχανικά, αυγά, νερά, γιαούρτια (και άλλα τινά), διαπιστώσαμε πως δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί περαιτέρω αυτή η κατάσταση.

Και εξηγούμαστε:

Είναι πλέον διαπιστωμένη η ανικανότητα επιτυχούς στόχευσης των κινούμενων πολιτικών στόχων, αφού κανένας Έλληνας πολίτης δεν έχει επιφέρει ουσιαστικό «χτύπημα», ούτε με γιαούρτι!!! Δεν είναι δυνατόν να πετάγονται 5 γιαούρτια και να μην βρίσκει ούτε ένα στόχο!!!

Ως εκ τούτου, θεωρούμε πως θα πρέπει να υπάρξει οργάνωση και μεθοδική προπόνηση για να μην επαναληφθούν οι αστοχίες του παρελθόντος. Δεν είναι δυνατόν να μην βρίσκει στόχο κάποιος, όταν ο στόχος απέχει 2 έως 10 μέτρα!

Καλούμε, λοιπόν, τους Έλληνες πολίτες να αρχίσουν προπονήσεις έτσι ώστε να βελτιωθούν και να παράγουν αποτέλεσμα. Παρακαλούνται ειδικοί σε σκοπευτικά θέματα να επικοινωνήσουν με το ιστολόγιο, ώστε να συντονίσουμε μαθήματα σε τυχόν αρχάριους ενδιαφερομένους. Καλούμε σε καθημερινή πρακτική εξάσκηση για να μεγιστοποιηθεί το ποθητό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου