Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Αναμένονται βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση των φαινόμενων το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα το πρωί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, Στην Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες μικρής διαρκείας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νοτια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νοτια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν στα βόρεια μικρής διαρκειας καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση του καιρού το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger