Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αντιπρόταση... (υπ'όψιν Διονύση Σαββόπουλου)

Σύμφωνα με τον τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο, μια λύση στο χάος των Αθηνών, θα ήταν να στείλουμε όλους τους μετανάστες μαζί με τους τοξικομανείς, σε μερικώς κατοικημένα νησιά της χώρας και έτσι να "πετάξουμε" από πάνω μας το κακό που μας βρήκε.
Μετά, μπορούμε να κοιμόμαστε σχετικά ήσυχοι, αφού μαζί με τους νέους ποδηλατόδρομους που εξήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου και το καλοκαιρινό gay parade που ετοιμάζει ο Καμίνης, η Αθήνα θα επανέλθει σε όλα τα τουριστικά καρτ-ποστάλ της υφηλίου και όλα θα γίνουν όπως παλιά...
Σε αυτά τα νησιά, η ζωή θα κυλήσει όμορφα και ειρηνικά. Οι νέοι κάτοικοι, αφού πλέον αποκλειστούν από κάθε κοινωνική δραστηριότητα, θα αρχίσουν απλά να σφάζονται μεταξύ τους, οι τοξικομανείς, θα επιδοθούν στην κηπουρική, εφευρίσκοντας νέες ποικιλίες ινδικής κάνναβης, άγνωστης μέχρι στιγμής σε όλο τον κόσμο και μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να συνεχιστεί και η τηλεοπτική σειρά "Το Νησί", που τόσο αγάπησε το ελληνικό κοινό, με νέα ρεαλιστικά επεισόδια. Όταν ανοίγει ο καιρός, στο νησί θα δίνει συναυλίες η αγαπημένη Καλομοίρα. Οι λιγοστοί κάτοικοι των ελληνικών αυτών νησιών, θα εγκαταλείψουν τελικά τα σπίτια τους, αλλά δεν πειράζει, αφού όλα αυτά γίνονται για ανώτερο σκοπό.
Εναλλακτικά, μια εξίσου καλή ιδέα, θα ήταν ο εξωστρακισμός των μεταναστών  στο χωριό του Πηλίου όπου ο κος Σαββόπουλος διατηρεί εξοχικό. Εκεί, θα μπορούσε να τους αναθέσει τις εργασίες αποκατάστασης της οικίας του, που υπέστη μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά, να τους κολλάει ένσημα και να συζητούν ατελείωτες ώρες, για τον σοσιαλισμό, τις μεγάλες ιδέες και την επανάσταση που αργεί..
http://witnessfree.blogspot.com/2011/05/blog-post_8125.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger