Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Συνεχίζεται η φασαρία στο Α/Τ του ΟΑΚΑ...Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν μάρτυρες αστυνομικούς της ομάδας Ζ ότι τους χτύπησαν αναίτια από την ΔΕΛΤΑ

Όπως μας ενημέρωσαν πριν από λίγο .....μάρτυρες κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΕΛΤΑ και υπέρ των οπαδών της ΑΕΚ πήγαν οι 2 αστυνομικοί της Ζ που ήταν συνοδοί του πούλμαν καθ' όλη την διαδρομή για το ΟΑΚΑ.

Το περιστατικό έχει θεωρηθεί πολύ σοβαρό από την ηγεσία...και οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ κινδυνεύουν εκτός από διαθεσιμότητα να δικαστούν και με την κατηγορία του νέου αθλητικού νόμου περί χουλιγκανισμού.
Θυμίζω πως σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των 2 αστυνομικών της ομάδας Ζ και του οδηγού του πούλμαν που κι αυτός χτυπήθηκε,οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ έδρασαν σαν κοινοί χούλιγκαν.
Σταμάτησαν το πούλμαν που ήδη συνοδευόταν από αστυνομικούς και μπαίνοντας μέσα χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.
Τον οδηγό και τους οπαδούς της ΑΕΚ έσωσαν από τα χειρότερα οι αστυνομικοί της ομάδας Ζ που μόλις αντιλήφθηκαν τι ακριβώς κάνουν οι συνάδελφοί τους της ομάδας ΔΕΛΤΑ,κάλεσαν από τον ασύρματο για να ενημερώσουν το κέντρο.Ο οδηγός του πούλμαν πριν από λίγο σε συνέντευξη που έδωσε τους ευχαρίστησε δημοσίως.
http://www.eglimatikotita.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger