Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τη λειτουργία του καλοκαιρινού παραρτήματος ΚΑΠΗ Σκοπέλου Τα τιμημένα γηρατειά


Τη λειτουργία του καλοκαιρινού παραρτήματος ΚΑΠΗ Σκοπέλου εγκαινίασαν την Πέμπτη 26 Μαΐου τα μέλη του, παρουσία του Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή και του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Λαγουδάκη.
Αφού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Φάνης Ρούσσος ο οποίος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους είπε: «μετά από πολλές προσπάθειες και με τη συμπαράσταση του κ. Σπύρου Γκίκα και της συζύγου του Δέσποινας, κατορθώσαμε να είμαστε πάλι στο παλιό μας στέκι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο, για την αμέριστη βοήθεια του και ελπίζω στη συμπαράστασή του και στο μέλλον».
Αμέσως μετά ο κ. Ρούσσος κάλεσε τον Δήμαρχο Σκοπέλου να πει δυό λόγια, ο οποίος παίρνοντας το λόγο είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω το παλιό Δ.Σ. του ΚΑΠΗ για τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή, τον κ. Ρούσσο που...
έχει κάνει πολύ αγώνα για να ξανανοίξει αυτός ο χώρος... με ενδιαφέρει πολύ να συνεχιστεί αυτός ο ''θεσμός'', ό,τι και να γίνει θα είμαι δίπλα σας, ο Δήμος θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας παρέχει όποιες διευκολύνσεις είναι δυνατόν... Θέλω να ευχηθώ αυτό το καλοκαίρι να μας βρει εντάξει, να κατορθώσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πραγματικά δύσκολη κατάσταση και ό,τι μπορούμε για τους ηλικιωμένους θα το κάνουμε».
Τέλος, για την εκδρομή που περιμένουν κάθε χρόνο με λαχτάρα οι ηλικιωμένοι, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι φέτος θα βοηθήσει να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. 
Να βοηθήσει ο Δήμος πιο πολύ την τρίτη ηλικία διότι από την κυβέρνηση δεν έχουν να περιμένουν τίποτα το καλό μόνο μείωση των συντάξεων εμπρός λοιπόν να τηρήσετε της υπόσχεσης σας κύριε δήμαρχε προς τους ηλικιωμένους Σκοπελίτες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger