Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Επιτέλους τέλος με τους αλλοδαπούς!

Πρέπει να μπει ένα τέλος στο θέμα με τους (χιλιάδες ή και εκατομμύρια) αλλοδαπούς που ετσιθελικά μας έχουν
φορτωθεί και συνεχίζουν να μας φορτώνονται καθημερινά (κατά εκατοντάδες) στο σβέρκο.

Ζουν παρασιτικά κλέβοντας, σκοτώνοντας και κάνοντας ότι θέλουν ατιμώρητοι, ενώ τα ΜΜΕ φιλοξενούν καθημερινά ¨μισθωμένους" υποστηρικτές, που καταφέρονται με λύσσα εναντίον όποιου τολμήσει να παραπονεθεί για τους αλλοδαπούς
Φορτώνοντας τον με ύβρεις και προσπαθώντας να του κολλήσουν τη σφραγίδα του ακροδεξιού και του ρατσιστή.
Πληρωμένα παπαγαλάκια που πηγαίνουν απο τηλεοπτικό παράθυρο σε τηλεοπτικό παράθυρο για να παραπονεθούν και να αναθεματίσουν τους "ρατσιστές" που δεν κάθονται να τους ληστέψουν, να τους βιάσουν και να τους σκοτώσουν οι αλλοδαποί, που κατά τη γνώμη τους έχουν πολύ περισσότερα δικαιώματα απο τους Έλληνες.
Οι εργοδότες τους έχουν δώσει ξεκάθαρη εντολή "ιερού πολέμου" σε όποιον λέει το αυτονόητο: να μπει ένα τέλος στην αφόρητη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει αυτά τα παράσιτα.

Κουβάλησαν Αλβανούς - τα 2/3 της Αλβανίας- (και μάλιστα επειδή γεμίζουν καθημερινά το αστυνομικό δελτίο με κλοπές και φόνους
έχουν φροντίσει να αναφέρονται στα κανάλια σαν αλλοδαποί και όχι Αλβανοί, για να μην ξεσηκώνεται ο κόσμος -Τυχαίο; Ρωτήστε
και θα δείτε πως δεν είναι ). Αποτέλεσμα η γνωστή αλβανική μαφία και ανέκδοτα του τύπου "πηγαίνετε διακοπές στην Αλβανία.
Έτσι και αλλιώς τα πράγματά σας είναι ήδη εκεί".

Κουβάλησαν Γεωργιανούς και τους βάφτισαν Ρωσσοπόντιους, ενώ άφησαν τους πραγματικούς πόντιους πίσω, αφού δεν ήταν σίγουρο το τί θα ψήφιζαν στις εκλογές. Τους δώσανε σπίτια, δουλειες και περισσότερα προνόμια απο τους Έλληνες.
Έτσι γεμίσαμε και απο γεωργιανή μαφία. Αδίστακτοι και ωμοί κακοποιοί. Τα παιδιά της ομάδας Δίας μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν.

Καβαλάνε πακιστανούς κατά χιλιάδες οι οποίοι προσπαθούν μετα μανίας να εγκαταστήσουν το Ισλαμ τους. Κλοπές και βιασμοί κοριτσιών στην ημερησία διάταξη.
Καβαλάνε Σομαλους και λοιπούς Αφρικανούς οι οποίοι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να σε σκοτώσουν για μερικά ευρώ.
Μαροκινούς και Αλγερινούς που κάνουν καταλήψεις στη νομικ΄΄η ενώ στον ελεύθερο χρόνο τους δεν διστάζουν να σκοτώσουν για μια κάμερα
Αφγανούς που είναι έτοιμοι καθημερινά να κάνουν καμπούλ την Αθήνα, Βούλγαροι και Ρουμάνοι πορτοφολάδες (μάλλον πρόκειται για την εθνική τους εργασία), γύφτοι και ρομά που ανακυκλώνουν ότι βρούν απο ότι κλέβουν απο τα σπίτια μέχρι καπάκια υπονόμων και καλώδια ρεύματος απο τους δρόμους και τα εργοστάσια ..........κατάλογος ατελείωτος !!!
Ξαναφάνηκαν επιδημίες που είχαν εκελίψει για δεκαετίες, δώρο απο τους "φίλους¨λαθρομετανάστες.
Αμάν πια με τα βρωμερά παρασιτα που καβαλήθηκαν, και κουβαλιούνται με το έτσι θέλω.

Άν η κυβέρνηση και οι κάθε λογης αντιεξουσιασές έχουν εντολή απο τους εργοδότες τους για να προστατέψουν αυτήν την "με το ζόρι πολυπολιτισμικότητα", ας τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους.
Μήπως όμως εμείς πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, αφού απο ότι φαίνεται οι υπεύθυνοι έχουν άλλα σχέδια (και διαταγές) ?
Μήπως θα πρέπέι να ξεκουμπιστούν πρίν ο κόσμος αγανακτήσει και τους ξεβρωμίσει με τη βία ?

Ας πάρουν τη βρώμα τους, τις αρρώστιες τους, το ισλαμ τους και τους σκοτωμούς και τις ληστείες τους και να επιστρέψουν απο εκεί που ήρθαν .
Επειδή θα σπεύσουν τα παπαγαλάκια να με χαρακτηρίσουν ακροδεξιό να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι. Το κόμμα του Jeffrey ψήφισα ο ηλιθιος.
Όμως ...... Αμάν πια !!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger