Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Υποκριτές και τσαρλατάνοι

h
Όσα δάκρυα και αν χύσετε κροκόδειλοι της υποκρισίας…
Όσους «δημοκρατικούς» φερετζέδες και αν φορέσετε στα χρεοκοπημένα σας ιδεολογήματα…
Όσο πεισματικά και αν επιμείνετε στα ταξικά κουραφέξαλα με τα οποία επιχειρείτε να συγκαλύψετε την ωμή πλέον αλήθεια που μυρίζει αίμα και θάνατο…
Το βέβαιο είναι πως δεν μπορείτε πλέον να πείσετε ούτε τους ίδιους σας τους εαυτούς για την ολέθρια στάση σας και τις επικίνδυνες επιλογές σας.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το δράμα που ζει σήμερα η Αθήνα, βεβαίως έχει και πρωταγωνιστές αλλά και θύματα.
Μόνο που αυτά τα θύματα δεν είναι οι αγαπητικοί και οι προστατευόμενοί σας, αλλά η ίδια η κοινωνία μας που στενάζει και καταδικάζεται στο φόβο και στον εφιάλτη.

Ο πόλεμος που γίνεται σήμερα στην Αθήνα, δεν είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στους Βαρδινογιανναίους και τους «κατατρεγμένους» σας Χασάνηδες.
Είναι ένας πόλεμος πολιτισμών.
Ένας πόλεμος στοιχειωδών ανθρωπίνων αξιών με το μισανθρωπισμό και το αδίστακτο έγκλημα.
Ένας πόλεμος ανάμεσα στην καθημερινότητα του απλού Έλληνα πολίτη με τον κατευθυνόμενο ισλαμοφασισμό που κατακλύζει μεθοδικά και επικίνδυνα τη ζωή μας.

Και αυτή η ιδιότυπη κατοχή, δεν απειλεί μόνο ευθύτατα τις στοιχειώδεις πολιτισμικές μας αξίες.
Επιχειρεί να τροποποιήσει δραστικά τον ίδιο τον τρόπο ζωής προς το αναχρονιστικότερο.
Επιχειρεί να ενσωματώσει στην ίδια την καθημερινότητα την απόλυτη απαξία για την ίδια την ανθρώπινη ζωή.
Ισλαμοποιεί με τρόπο επικίνδυνο τη ζωή μας.


Γι αυτή την κατάντια, δεν ευθύνονται μόνο οι κυβερνήσεις που τροφοδότησαν με καλωσορίσματα την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που παραλύει την χώρα.
Την ίδια ή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη έχετε και όλοι εσείς που με την ανοχή και τον παραλογισμό σας ενισχύσατε τα πλέον ανίερα σχέδια σε βάρος του τόπου μας.

Δεν είναι δυνατόν να φλυαρολογείτε ακατάσχετα για την κοινωνική προέλευση των «δυστυχισμένων» σας, και να μην τολμάτε να κοιτάξετε κατάματα την εισαγόμενη κουλτούρα θανάτου που διαπερνά τις συνειδήσεις στα κατατρεγμένα σας εργατάκια του πολυπολιτισμού.
Δεν είναι δυνατόν να απαιτείτε από αυτόν το λαό να συμβιβαστεί με την ιδέα του τρόμου και την ανασφάλεια, μόνο και μόνο για να θριαμβεύσει η πλέον ηλίθια έκδοση «αλληλεγγύης» και «διεθνισμού» που έχει φωλιάσει επικίνδυνα στα απερίσκεπτα κεφάλια σας.

Ποιος γαμημένος καπιταλισμός ανάγκασε τους Βορειοαφρικανούς να σφάξουν έναν νέο άνθρωπο μπροστά στο σπίτι του ηλίθιοι???
Ποιος γαμημένος ανθρωπισμός επιβάλει σ αυτή την κοινωνία να δεχτεί πως τα εργαλεία δουλειάς των «δυστυχισμένων» σας δε θα είναι το μυστρί και το φτυάρι, αλλά οι σουγιάδες, τα τσεκούρια και τα υπόλοιπα φονικά εργαλεία με τα οποία αλωνίζουν φορτωμένοι τους δρόμους αυτής της πόλης???
Ποια γαμημένη αλληλεγγύη οφείλουμε απέναντι στις ορδές των ανθρωπόμορφων τεράτων που σουγιαδιάζουν αδίστακτα για ελάχιστα ευρώ???
Ποια γαμημένη ανοχή καλείτε αυτή την κοινωνία να επιδείξει, όταν βλέπει τη ζωή της καθημερινά να απειλείται από τους αγαπητικούς του διεθνισμού σας???

Δεν είστε μόνο άθλιοι…
Δεν είστε μόνο φτηνοί υποκριτές και ελπιδέμποροι…
Είστε και πολλαπλά επικίνδυνοι.
Με την επικίνδυνη στάση και την απερίσκεπτη ανοχή σας, δεν παραδίδετε μόνο τη χώρα στην πρωτοφανή κουλτούρα θανάτου που μαστίζει απ άκρου σ άκρον την κοινωνία μας. Το σημαντικότερο είναι πως έχετε παραιτηθεί από την αυτονόητη υποχρέωση σας απέναντι σ αυτή την κοινωνία που δεινοπαθεί, και αφήσατε πεδίον δόξης λαμπρόν στη «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» να καθαρίσει τον τόπο από την επικίνδυνη σαβούρα.

Τα ερωτήματα όμως είναι αμείλικτα ελεεινοί και όσο διστάζετε να απαντήσετε εσείς θα απαντήσει σύντομα και για λογαριασμό σας η ίδια η ιστορία.
1. Δεν υπάρχει για σας ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση με ότι κινδύνους αυτή συνεπάγεται???
Υπάρχουν μόνο «δυστυχισμένοι» που αναζητούν ένα κομμάτι ψωμί οπλισμένοι με το τσεκούρι του προλετάριου???
2. Δεν υπάρχει για σας πολιτισμική ανομοιογένεια και κίνδυνοι απρόβλεπτοι όταν βιάζονται με τρόπο ανεπίτρεπτο οι αναγκαίες ισορροπίες???
Υπάρχει μόνο η ανάγκη μονομερούς σεβασμού της διαφορετικότητας με το δικαίωμα των εισβολέων να αυθαιρετούν ασύδοτα και την υποχρέωση μιας ολόκληρης κοινωνίας να υποχωρεί διαρκώς στις ανεξέλεγκτες ορέξεις τους???
3. Δεν ήταν για σας νεκρός εργαζόμενος ο σφαγμένος από τα πολυπολιτισμικά ρεμάλια συμπατριώτης μας???
Ποια διαδήλωση κάνατε???
Ποια κινητοποίηση οργανώσατε???
Και γιατί δεν τολμήσατε τίποτε απ όλα αυτά???
4. Αλήθεια ποια θα ήταν η αντίδρασή σας αν ο σφαγμένος πατέρας λεγόταν …Κούνεβα, η αν στη θέση του ήταν ένα τριτανήψι κάποιου συνδικαλιστή που θα του είχαν γρατσουνίσει απλά το δακτυλάκι???

Είστε υποκριτές…
Υποκριτές και τσαρλατάνοι…
Τσαρλατάνοι και ανεύθυνοι…
Ανεύθυνοι και επικίνδυνοι απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία που δεινοπαθεί και την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε.

Το επόμενο υποψήφιο θύμα ίσως να μην αμυνθεί με τα χέρια του όπως ο άτυχος νεκρός συμπατριώτης μας, αλλά να πιστολίσει τον επίδοξο δολοφόνο του. Και τότε τι θα πείτε ελεεινοί???
Θα φταίει ο ρατσισμός στην Ελληνική κοινωνία την οποία έχετε εγκαταλείψει στην τύχη της???
Θα φταίει η ακροδεξιά στην οποία παραδίδετε αμαχητί την Ελληνική κοινωνία για να αναζητήσει απελπισμένη μια διέξοδο από τα επικίνδυνα αδιέξοδα στην οποία την έχετε καταδικάσει???

Ή μήπως θα φταίνε τα επικίνδυνα μυαλά σας που δεν τολμούν να δουν το ναυάγιο στα ψεύτικα ιδεολογήματα σας και την αλήθεια κατάματα, πριν γίνει ποτάμι και πνίξει τα πάντα στο διάβα της???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger