Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μία τραυματίας από επίθεση κουκουλοφόρων στο ΑΤ Εξαρχείων

Μια γυναίκα διακομίσθηκε με ελαφρά εγκαύματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών από την οδό Καλλιδρομίου, την ώρα που εκδηλώθηκε η επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Η γυναίκα πουλούσε άνθη σε πάγκο στη λαϊκή που γίνεται στην ίδια οδό. Ο πάγκος άρπαξε φωτιά όταν οι δράστες της επίθεσης, φεύγοντας από το Αστυνομικό Τμήμα, πέταξαν μολότοφ και σε κάδο απορριμμάτων που ήταν ακριβώς δίπλα στην ανθοπώλη.
Η φωτιά επεκτάθηκε στον πάγκο, και στην προσπάθειά της να σβήσει τις φλόγες, η ανθοπώλης έπαθε ελαφρά εγκαύματα. Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν μέσα από τη λαϊκή.
Ένα ακόμη άτομο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο από την ίδια περιοχή, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία η περίπτωσή του δεν συνδέεται με την επίθεση.
Από την φωτιά που ξέσπασε στο Αστυνομικό Τμήμα υπέστησαν ζημιές τρία αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα είναι με συμβατικές πινακίδες της Ασφάλειας και τα άλλα δύο ΙΧ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή απ' όπου προσάγονται άτομα στην Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger