Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Τι πήρε η Πίπα στον πρίγκιπα Χάρι « Φήμες

Σάλος στη Βρετανία με το φλερτ του πρίγκιπα Harry με την αδερφή της νύφης, Πίπα Μίντλετον, που κατα γενική ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις. Τι ακούγεται για Πίπα-Χάρι;

Σάλος στους καθωσπρέπει βασιλικούς κύκλους της Αγγλίας, καθώς ο 26χρονος πρίγκιπας Harry φέρεται «μάρκαρε» την αδερφή της νύφης, Pippa Middleton, λέγοντάς της «είσαι πραγματικά όμορφη σήμερα» την ώρα που το πριγκιπικό ζεύγος χαιρετούσε το πλήθος από το μπαλκόνι των ανακτόρων.

Στου αδερφού του την χαρά ήπιε ο πρίγκιπας Harry, αλλά μάλλον το ποτό τον «βάρεσε» κατακούτελα… Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν οι βρετανικές ταμπλόιντ, που θέλουν τον κουμπάρο του ζευγαριού να λέει ασυναρτησίες και «κρύα» αστεία κατά την διάρκεια του βραδινού γαμήλιου πάρτι!

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, η πρόποση του κουμπάρου αποδείχθηκε εφιάλτης και, ευτυχώς, απουσίαζε από το Μπάκιγχαμ η Ελισάβετ γιατί μπορεί να είχε πάθει και εγκεφαλικό με όσα είπε ο εγγονός της.

Μεταξύ άλλων, ο Harry είπε πως ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, επισκιάστηκε από την Catherine που στεκόταν δίπλα του φορώντας τακούνια. Με το -ο Θεός να το κάνει- αστείο, μόνο ο ίδιος γέλασε.

Οι αταξίες του κουμπάρου δεν τελείωσαν με τον λόγο του: την ώρα που οι νιόπαντροι ετοιμάζονται να αποσυρθούν σε μία από τις κρεβατοκάμαρες του Μπάκιγχαμ, o Harry επιβιβάστηκε σε πουλμανάκι μαζί με καμιά 10αριά ανθρώπους. Την ίδια ώρα, η αγαπημένη του, Chelsy Davy, αναχωρούσε από το παλάτι με αυτοκίνητο, έχοντας για παρέα τις ξαδέρφες του γαμπρού, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη. Αν συναντήθηκαν ή όχι, μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

Πάντως, ο βρετανικός Τύπος επικρίνει τον Harry για χαλαρότητα κατά την διάρκεια του γάμου, με κάποια από τα δημοσιεύματα να τον θέλουν μεθυσμένο από το πρωί: βλέπετε, ο πρωινός μπουφές είχε λευκό κρασί και σαμπάνια.

Η Πίπα πάλι αρνείται οτι πήρε τίποτα άλλο στον πρίγκιπα Χάρι, πέρα από τα καθιερωμένα εθιμοτυπικά δώρα μεταξύ των κουμπάρων.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

FIMES.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger