Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

1944-2011: Οι Γερμανοί ξανάρχονται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας!


Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέπτονται και πάλι εκπρόσωποι της τρόϊκας για να επιθεωρήσουν αν τυχόν έχει μείνει τίποτα ... όρθιο στις Ένοπλες Δυνάμεις και να το κατεδαφίσουν και αυτό! Eιδική σημασία έχει η ανάληψη θέσης εκπροσώπου της Ε.Ε. στην τρόϊκα από έναν Γερμανό τον "λοχία Ματίας" όπως έγινε γνωστός στο ΥΠΕΘΑ. Οι Γερμανοί ξανάρχονται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για πρώτη φορά μετά το 1944!
Σε ότι αφορά την ισοπέδωση των πάντων, σημειώνουμε ότι έφτασαν στο σημείο με εισήγηση του Γερμανού, να κόψουν την δαπάνη της βελτίωσης τροφής (!) δηλαδή ένα μικρό σάντουιτς που έτρωγε το προσωπικό των Ε.Δ. περί τις 11 το πρωί! Εμείς δεν απορούμε πως παίρνουν φωτιά στον αέρα τα ελικόπτερα, απορούμε πως πετάνε!
Θα ακολουθήσουν επισκέψεις στα υπουργεία Εργασίας, Υγείας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Παράλληλα, θα έχουν σειρά επαφών με διοικήσεις τραπεζών, κομμάτων και παραγωγικών φορέων.
Το πόρισμα που θα συντάξουν τα στελέχη της τρόικας θα παραδοθεί στους επικεφαλής του κλιμακίου που θα αναλάβουν από βδομάδα την νέα επικαιροποίηση του Μνημονίου. Η ηγεσία της τρόικα θα έρθει με νέα σύνθεση καθώς, πλάι στους Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ και Κλάους Μαζούχ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα ο Γερμανός Ματίας Μορς, στην θέση του Σερβάζ Ντερουζ που ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την Πορτογαλία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger