Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σας ευχαριστούμε



Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας .θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτερη σε όλους τους τομείς .το skopelosnews σήμερα ξεπέρασε της 70,000 αναγνώστες και η πορεία της είναι ανοδική .πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το skopelosnews μια νέα πρόταση ενημέρωσης για τους σκοπελίτες που δεν έχει διαφημίσεις που δεν έχει προσωπικά συμφέροντα όλα τα άτομα που γράφουν είναι Σκοπελίτες και μονό Σκοπελίτες .ορισμένη θα μας παρεξηγήσουν ακόμη και θα μας κατηγορήσουν για τον τρόπο που γραφούμε ,σε αυτούς πρέπει να απαντήσουμε ότι δεν υπάρχει δόλος ούτε κάποια μικροψυχία εμείς σας δηλώνουμε ότι θα σας ενημερώνουμε με τον δικό μας τρόπο .
Δεν κάνουμε φκιασίδια ούτε χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός  .αν κάποιες ζορίζετε εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε .
Το skopelosnews  είναι συμφώνα με το  sync blogs στην Κατάταξη: (#486) 114 blog σε 44 blogs και 486 θέση είπαμε στην Ελλάδα .
Θέλετε ακόμη λεπτομερές σχετικά με την μηχανή  ALEXA  λοιπόν είμαστε το μονό ελληνικό blog  με αύξηση έως και 60,000% και βρισκόμαστε στην θέση  3.055 την στιγμή που το άλλο ρουφιανο blog είναι στην θέση 16.617 και ενώ εμείς έχουμε ούτε 3 μήνες που έχουμε το skopelosnews και δεν είμαστε επαγγελματίες δημόσιο…….
Αυτά και σας ευχαριστούμε εμείς σας υποσχόμαστε ότι το skopelosnews ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ και θα συνεχίσουμε να Προσπαθούμε να αναδείξουμε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά της ΣΚΟΠΕΛΟΥ με τελικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας! Στην προσπάθεια του skopelosnews μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους! ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!
Η ομάδα του skopelosnews

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλετε να γίνετε καλύτεροι σε όλους τους τομείς,να μας το αποδείξετε με τα λόγια σας.
Το internet είναι ελεύθερο για όλο το κόσμο.
Μην αποκαλείται το άλλο blog και το διαχειριστή του ρουφιάνο.Είναι δημοσιογράφος και το blog του είναι επώνυμο.Αυτό δεν σας τιμά. Αφού θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο και επιθυμείτε να σας επισκεπτόμαστε όλοι οι Σκοπελίτες, γιατί πράγματι δουλεύετε για μας.Κάντε καλά τη δουλειά σας και μην συκοφαντείτε τους άλλους.

Unknown είπε...

θα λάβουμε υπ όψιν φίλε μας 9,19 της συστάσεις σου

Powered By Blogger