Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Κ. Καρτάλης: Αξιοποίηση της τουριστικής περιουσίας και ξεπουλά το Τουριστικό Περίπτερο Σκοπέλου





Με την Πρόεδρο της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων Αυγή Μαρκοπούλου και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπρου συναντήθηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κώστας Καρτάλης.

Κατά τη συνάντηση αναπτύχθηκε από πλευράς ΕΤΑ το σχέδιο για την αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων ιδιοκτησίας της στη Μαγνησία: 1) Ακτή Αλυκών 2) Παραδοσιακά κτίρια στη Μακρυνίτσα (Αρχοντικά Ξηραδάκη και Μουσλή) 3) τα Ξενία Τσαγκαράδας και Σκιάθου 4) το τουριστικό περίπτερο Ζαγοράς 5) το κτήμα στα Καλά Νερά 6) έκταση στη Δράκεια 7)κτήμα Κουκουναριών Σκιάθου 8) Κτήμα Ξυνόβρυσης Πηλίου 9) Τουριστικό Περίπτερο Σκοπέλου και 10) Κτήμα Δρακοντόσχημα Σκοπέλου.

Για κάθε ένα από τα περιουσιακά στοιχεία θα ακολουθηθεί διαφορετική προσέγγιση αξιοποίησης ανάλογα με την τουριστική τους σημασία, ενώ κάποια θα παραχωρηθούν – άνευ ανταλλάγματος - στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως σημείωσε ο Κ. Καρτάλης «Κάναμε μία πρώτη ολοκληρωμένη καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της ΕΤΑ στη Μαγνησία που είναι εντυπωσιακή ως προς το εύρος της περιουσίας του Δημοσίου στη Μαγνησία σε ότι αφορά τουριστικά ακίνητα».
Γράφει: magnesianews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το τουριστικό περίπτερο Σκοπέλου είναι παραχωρημένο προς χρήση στο δήμο Σκοπέλου για 25 χρόνια μετά βλέπουμε

Powered By Blogger