Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΡΕ μάγκα Κώστα Αγοραστέ δεν στέλνεις και κατά την Σκόπελο ένα συνεργείο?

Μετρητές ελέγχου ποιότητας υδάτων σε Πηνειό – Κάρλα ζητά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Μετρητές ελέγχου της ποιότητας των υδάτων σε μόνιμη βάση ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συνάντηση εργασίας που είχε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τον Γενικό Γραμματέα κ. Άρη Αλεξόπουλο, την Ειδική Γραμματέα κα Μαργαρίτα Καραβασίλη και τον Γενικό Επιθεωρητή Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Μέρκο.
Ο κ. Κ. Αγοραστός τόνισε ότι οι μετρητές πρέπει να λειτουργούν σε μόνιμη βάση ώστε η Πολιτεία να έχει ανά πάσα στιγμή εικόνα για την ποιότητα των υδάτων.
Στη συνάντηση εκτός από την Κάρλα, όπου διενεργούνται έλεγχοι από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος στη Θεσσαλία.
Ο κ. Κ. Αγοραστός ενημέρωσε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο Δήμο Ρήγα Φεραίου για την επικείμενη εγκατάσταση μονάδας βιομάζας, ενώ συζήτηση έγινε και για το θέμα της κεραμοποιίας «TERRA – ΒΙΟΚΕΡΑΛ» παρουσία εκπροσώπων της διοίκησης της εταιρείας και των εργαζομένων. Ως γνωστόν η εταιρεία καλείται να συμμορφωθεί με 9 όρους που έχει θέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να επαναλειτουργήσει.
«Θέλουμε επιχειρήσεις να λειτουργούν ιδίως σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο αλλά υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι σέβονται την υγεία των εργαζομένων τους και φυσικά δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Θέση μας είναι ότι το δικαίωμα στη ζωή και το καθαρό περιβάλλον είναι αδιαπραγμάτευτο για κάθε άνθρωπο», είπε στην παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός.

Εμείς εδώ ασχολούμαστε πώς να κόψουμε το νεράκι σε όσος χρωστούν πάνω από 100 ευρώ και δεν κοιτάμε την τύφλα μας
Ρε ποιος πίνει νερό στην σκόπελο από την βρύση όχι πέστε μου
Η μεγαλύτερες κατανάλωσης εμφιαλωμένου νερού κατά κάτοικο είναι στην σκόπελο τρίβουν τα χεριά τους η εταιρίες εμφιάλωσης
Αντώνη ούτε για το καζανάκι δεν είναι άσε για το μπάνιο βγαίνεις και θέλεις ξέπλυμα με εμφιαλωμένο  γιατί άραγε?
Κάθε χρόνο αλλάζουν θερμοσίφωνες ο κοσμάκης από τα άλατα που έχει κάτι πρέπει να κάνουμε έτσι παιδιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger