Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Είχε για …στέγη του, την τουαλέτα εξωκκλησιού!


Άστεγος 55χρονος στον Αγ. Ιωάννη που βρέθηκε νεκρός, μετά από δυο ημέρες…




Την τελευταία του πνοή άφησε 55χρονος άστεγος στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου και ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς έπασχε σύμφωνα με την Αστυνομία, από χρόνιο αλκοολισμό και ηπατίτιδα.


Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, σε κρεβάτι καταλύματος, που είχε διαμορφώσει στην τουαλέτα εξωκκλησιού(!), ενώ υπολογίζεται ότι είχε πεθάνει πριν ένα 48ωρο…

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, και αστυνομικοί που πήγαν επί τόπου, διαπίστωσαν ότι δεν παρουσιάζει χτυπήματα ή άλλα σημάδια βίας και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας καταγόταν από την Τασκένδη και εγκαταστάθηκε στην περιοχή Τσαγκαράδας, Μουρεσίου Αγ. Ιωάννη, πριν από επτά χρόνια περίπου και αρχικά εργαζόταν ως εργάτης και σιδεράς.

Στη συνέχεια άρχισε να πίνει, ενώ είχε χάσει και τα χαρτιά του, με αποτέλεσμα, με κινητοποίηση του ΔΟΚΠΥ του πρώην Δήμου Μουρεσίου, σε συνεννόηση με την πρεσβεία, να του βγάλουν Ελληνική αστυνομική ταυτότητα. Προ εξαετίας ήταν ήδη αλκοολικός και ο ΔΟΚΠΥ τον είχε μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου έκανε αποτοξίνωση.
Αφότου βγήκε από το Νοσοκομείο άρχισε να πίνει και πάλι, έμενε όπου έβρισκε και, με ενέργειες του ΔΟΚΠΥ, του χορηγήθηκε επίδομα της Πρόνοιας. Ακόμη, ανά αραιά χρονικά διαστήματα, έφευγε από την περιοχή, χωρίς κανείς να γνωρίζει που πήγαινε.

Ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους του Αγ. Ιωάννη, που του έδιναν φαγητό και χαρτζιλίκι.

Ο 55χρονος, ήταν αλκοολικός και τα χρήματα που του έδιναν τα αγόραζε ποτά , ενώ έμενε στην τουαλέτα από ξωκκλήσι της περιοχής. Η τελευταία απόπειρα μεταφοράς του στο Νοσοκομείο, από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», έγινε τη Μεγάλη βδομάδα, που φαινόταν ότι η κατάστασή του χειροτέρευε, αλλά και πάλι ο ίδιος ήταν αρνητικός.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών, που διενεργεί προανάκριση, παρήγγειλε νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Γράφει: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger