Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Πόπη Γερακούδη Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΣΟ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ .

Ποια είναι
Η Καλλιόπη (Πόπη) Γερακούδη του Γεωργίου και της Αναστασίας κατάγεται από τη Θάσο. Γεννήθηκε στο χωριό Ραχώνι του Δήμου Θάσου στις 5 Ιανουαρίου 1961, στο οποίο έως και σήμερα εξακολουθούν και κατοικούν οι γονείς της. Η ίδια με την οικογένειά της διαμένει στην Καβάλα. Εργάζεται στο Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ, ως προϊσταμένη του Τμήματος Σπουδαστικής Μέριμνας (κατηγορία Τ.Ε. με βαθμό Α) και είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Παραγωγικών Μονάδων του Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ.
Ήταν παντρεμένη με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη του Κωνσταντίνου, κάτοικο εν ζωή Δημοτικού Διαμερίσματος Αμισιανών Δήμου Ελευθερούπολης, ο οποίος απεβίωσε στις 7 Αυγούστου του 2006. Είναι μητέρα της Νάνσης, πτυχιούχου Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Κωνσταντίνου, τελειόφοιτου του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Α.Π.Θ., ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και του Δημήτρη τελειόφοιτου του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.
Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ εντάχτηκε στην πρώτη μαθητική οργάνωση της Θάσου το 1976 (ΠΑΜΚ). Στη συνέχεια συμμετείχε ενεργά σε πολυάριθμες κομματικές δραστηριότητες. Το 2000 εκλέχτηκε μέλος της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ, στο συνέδριο του 2005 εκλέχτηκε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και τέλος στο συνέδριο του 2008 επανεξελέγη μέλος στου Εθνικού Συμβουλίου. Συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές του 2004 και του 2007 ως υποψήφια Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger