Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ..


Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει την απάντησή του μέσω της ιστοσελίδα του και προαναγγέλλει για αύριο να απαντήσει σε πολύ σκληρή γλώσσα κατά του "εθνικού μας γελωτοποιού" Λάκη Λαζόπουλου. 

"Η σημερινή αισχρή συμπεριφορά του κ. Λαζόπουλου, δεν μου αφήνει καμμία άλλη δυνατότητα παρά...
να πω αύριο από την εκπομπή μου και από οπουδήποτε αλλού μου δοθεί η ευκαιρία πολύ σκληρές κουβέντες.
Όχι μόνον δεν είπε τίποτε για την συνέντευξι του κ. Κούνδουρου, όπως είχε δεσμευθεί, αλλά έπαιξε ένα βίντεο, για το οποίο έχει υπάρξει η επίσημη καταγγελία του ΛΑ.Ο.Σ. για την πλαστότητά του.
Έχουμε ανεβάσει στην ιστοσελίδα του κόμματος το πλήρες βίντεο απ' όπου και αποδεικνύεται η παραποίηση και το κυριότερο έχω βγει σε τρία ραδιόφωνα σήμερα εξηγώντας το τί έχει συμβεί και μάλιστα οι εξηγήσεις δεν έχουν αμφισβητηθεί από κανέναν.
Ποτέ ο Πρόεδρος δεν είπε αυτό το πράγμα και ο κ. Λαζόπουλος το γνωρίζει. Επέλεξε συνειδητά να πει ψέμματα!
Τα υπόλοιπα αύριο!"


Σχόλιο...
Επειδή γνωρίζω προσωπικά πως ο Άδωνις διαβάζει το eglimatikotita,θα του δώσω μια φιλική συμβουλή..Αν θέλει να διασύρει τον Λάκη Λαζόπουλο,ας κοιτάξει λίγα χρόνια πιο πίσω στο "ένδοξο" παρελθόν του.Έχει ζήσει πολλές ωραίες στιγμές ο Λάκης Λαζόπουλος στα μαγευτικά ελληνικά νησιά.Ειδικά με κάτι τρελοπαρέες και βόλτες με κότερα που έχουν γράψει ιστορία...

Υπόθεση Λυμπέρη-κότερο
Η φράση «ήμουν και εγώ στο κότερο» έγινε μπλουζάκι, όταν ένα πρωί του 2001 για μία ακόμα φορά το εγχώριο σταρ σίστεμ τρανταζόταν συθέμελα από την είδηση ότι σε θαλαμηγό γνωστού ψυχιάτρου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε ταξίδι αναψυχής γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού κόσμου. Ο ψυχίατρος Λυμπέρης ήταν ο ιδιόκτητης της κλινικής Κασταλία στη Γλυφάδα και μαζί του στο περίφημο τότε κότερο «Therapin» επέβαιναν, κατά δική τους παραδοχή, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον τραγουδιστή της νεολαίας Σάκη Ρουβά και ένας γνωστός πολίστας μαζί με μοντέλα β’ κατηγορίας. Από την τότε υπόθεση και τον σάλο που κράτησε για μήνες υπήρξαν δημοσιογράφοι και εφημερίδες που εμμέσως υπονόησαν ότι η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, «δίπλωσε» μόνο τον Λυμπέρη και άφησε ελεύθερα τα τρανταχτά ονόματα. Ομως, για κανέναν -πλην του Λυμπέρη- δεν προέκυψε εμπλοκή με κοκαΐνη ή άλλες ουσίες και χάπια, παρά το γεγονός ότι όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν για μέρες για «προσπάθειες συγκάλυψης». Επειτα από τρία χρόνια, και ο Λυμπέρης δικαιώθηκε από τις κατηγορίες της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, αφού το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του ότι ήταν εξαρτημένος χρήστης.
Πρόσφατα ο Κούγιας, δικηγόρος τότε του Λαζόπουλου δήλωσε ότι "μου χρωστάει μεγάλη χάρη ο Λαζόπουλος για εκείνη την υπόθεση".Αφού ο κ.Λαζόπουλος κατηγορεί και κρίνει τους πάντες και τα πάντα και το παίζει άμεμπτος και ηθικός, γιατί δεν μας λέει τι έγινε τότε να μην υποθέτουμε διάφορα?

Συνεχίζω...

Αριστερός: Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα...Καλοκαίρι 2009..
Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία(Μαΐου 17, 2009) οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν 5.100.000 για 30 εκπομπές.

Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή.

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το “ταλέντο” Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα “παράπλευρα έσοδα” όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για …..μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Κόντρες

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ. Μια κόντρα από τα παλιά είναι κι εκείνη που είχε ο Λάκης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Λαζόπουλος συχνά πυκνά πετούσε σποντίτσες για την εθνική σταρ, η κόντρα όμως κορυφώθηκε το 1986 όταν και οι δυο ανέβασαν τη Λυσιστράτη στην Επίδαυρο. «Ο Λαζόπουλος υποφέρει από το σύνδρομο Βουγιούκλακη», είχε πει τότε η Αλίκη, όμως σύντομα όλα αυτά ξεχάστηκαν και οι σχέσεις τους έγιναν πάρα πολύ καλές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ. Θυμάστε την ατάκα «Πόσο Νταλάρας είσαι»; Σίγουρα τη θυμάστε, αλλά δεν ξέρετε πώς βγήκε αυτή η ατάκα. Μα από την κόντρα του Λάκη με τον Νταλάρα. Στη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με τον Τζίμη Πανούση, ο Λαζόπουλος πήρε το μέρος του δεύτερου, με αποτέλεσμα ο Νταλάρας να πει: «Ο Λαζόπουλος είναι το πρωί υπουργός και το βράδυ λουλουδού»!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ. Μια πρόσφατη κόντρα είναι κι αυτή που ξέσπασε με τον Βερύκιο, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών. Τότε ο Λαζόπουλος είχε σχολιάσει αρνητικά κάποιες δηλώσεις του δημοσιογράφου κι εκείνος του απάντησε: «Εγώ δεν θα το παίξω εργατοπατέρας και εξεγερμένο νιάτο για να αγοράσω εν μέσω κρίσης στη θυγατέρα μου σπίτι στο Π. Ψυχικό»!

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ. Με αφορμή τη Μιμή Ντενίση, ξέσπασε κόντρα και με τον άλλοτε φίλο του Παύλο. Χαϊκάλη. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, αναρωτήθηκε και ο ίδιος ποιος πιστεύει ότι είναι καλύτερος ηθοποιός, ο Λαζόπουλος από τη Ντενίση; Έληξε έτσι άδοξα μια ακόμα φιλία που κρατούσε από την εποχή των Μήτσων.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ. Μια κόντρα που έκανε τα μηχανάκια της AGB να τρελαθούν! Και τι δεν έχει πει ο ένας για τον άλλο. Αιχμές για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Λαζόπουλου, σπόντες για τον ανδρισμό και το… ύψος του Κούγια. Αν προσθέσουμε και τα διάφορα εξώδικα που έστειλε στον ηθοποιό ο γνωστός ποινικολόγος, έχουμε την τέλεια συνταγή για μια τέλεια κόντρα!!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ. Μια ακόμα κόντρα του Λαζόπουλου, που έκανε ντόρο είναι αυτή με τον Νίκο Καρβέλα. Με τα σου είπα και τα μου είπες, μάθαμε και καινούργιες λέξεις, όπως… «φούστης» και «μακάκας»
http://www.eglimatikotita.gr/2011/04/blog-post_3362.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger