Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 8 ΒΟΥΛΓΑΡΗ 2ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ Τ.Ο’s!!!

Πενήντα Γερμανοί Τ.Ο’s έφτασαν στη Ρόδο


Στη Ρόδο βρίσκονται από εχθές πενήντα Γερμανοί tour operators και πράκτορες που συμμετέχουν στο FVW workshop, το σημαντικό γεγονός που διοργανώνει το ομώνυμο γερμανικό περιοδικό με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από 28 Απριλίου – 4 Μαΐου, με μέγα χορηγό τον ΕΟΤ και χορηγό επικοινωνίας το LTCnews.
Η κεντρική εκδήλωση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο Rodos Palace το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 από 09.00 έως 18.00 ενώ από σήμερα και μέχρι τις 4 Μαΐου η παρουσία των Γερμανών οργανωτών ταξιδίων στη Ρόδο και στη Κω θα πλαισιώνεται με ξεναγήσεις και ενημέρωση για τον προορισμό με στόχο την καλύτερη γνωριμία και αξιοποίηση εκ μέρους τους.
Την εκδήλωση που Σαββάτου θα χαιρετίσουν με τοποθετήσεις τους ο υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κος Γ. Νικητιάδης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κος Ν. Κανελλόπουλος, ο Περιφερειάρχης κος Γ. Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Στ.Κουσουρνάς και ο πρόεδρος της ΠΟΞ κος Γ.Ρέτσος.
Μεγάλο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, διευθυντές ξενοδοχείων, στελέχη, τον εμπορικό κόσμο και τους επιχειρηματίες θα έχουν οι τοποθετήσεις των Γερμανών ομιλητών. Θα μεταφέρουν τις τάσεις της αγοράς, τη στρατηγική των τουριστικών οργανισμών και προτάσεις για την καλύτερη παρουσία της Ρόδου & Κώ, με στόχο περισσότερες πωλήσεις στη Γερμανία. Είναι μια παραδοσιακή αγορά που πρέπει να στηρίζουμε για να διατηρεί τα υψηλά νούμερα επισκεπτών. Εξ’ άλλου τα νησιά μας είναι πολύ αγαπητά στους Γερμανούς για τον πολιτιστικό πλούτο που διαθέτουν, τη παράδοση, το κλίμα και το περιβάλλον σε συνδιασμό με τη θάλασσα, τα καλά ξενοδοχεία και τις υποδομές.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί ξεναγήση στην πόλη της Ρόδου, τη μεσαιωνική πόλη, γεύμα στο ξεν/χείο Ixian Grand, επισκέψεις σε ξεν/χεία του Φαληρακίου και δείπνο στο ξεν/χείο Apollo Blue με τίτλο «απόψε μαγειρεύουμε εμείς» που διοργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.
Το μεσημέρι η Αντιπεριφερειάρχης κα Δέσποινα Διακοσταυριανού Σώζου, ο αρχισυντάκτης του FVW κος Klaus Hildebrand, ο διευθυντής ΕΟΤ Γερμανίας & Αυστρίας κος Παναγιώτης Σκορδάς και η υπεύθυνη του έργου κα Αντα Καραγιάννη θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους.
Τη Δευτέρα το group των Γερμανών επιχειρηματιών θα αναχωρήσουν για την Κω με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Δωδεκάνησος seaways που είναι χορηγός, θα φιλοξενηθούν στο ξεν/χείο Neptune και θα συνεχίσουν τη γνωριμία με τον προορισμό.Θα έχουν δε αντίστοιχα, συνάντηση με τους τοπικούς φορείς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger