Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

50ετής εκμίσθωση για τις σχολές του ΥΕΝ

50ετής εκμίσθωση για τις σχολές του ΥΕΝ
Tην ακύρωση του διαγωνισμού των δύο φάσεων για το ακίνητο των Καλών Νερών που ήταν σε εξέλιξη από το 2008, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προχωρήσει στη β΄φάση, προκηρύσσοντας νέο διαγωνισμό αξιοποίησης σε μία φάση, προχώρησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο από τα Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.
Όπως αποφασίστηκε, αντικείμενο του διαγωνισμού θα είναι η 50ετής εκμίσθωση του ακινήτου για τη δημιουργία ξενοδοχειακών και λοιπών υποστηρικτικών υποδομών. Σημειώνεται ότι το ακίνητο στα Καλά Νερά είναι ένα παραθαλάσσιο κτήμα εκτάσεως 172.760 τ.μ. που βρίσκεται στο Νομό Μαγνησίας σε απόσταση 15 χλμ. ανατολικά του Βόλου.
Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων Α.Ε ολοκλήρωσε την α΄ φάση του διαγωνισμού για τη 40ετή εκμίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης, με το σύνολο των σχημάτων που υπέβαλαν προσφορές να παραμένει στο παιχνίδι. Το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε ότι και τα επτά σχήματα πληρούσαν τα κριτήρια τεχνικής και οικονομικής - χρηματοοικονομικής επάρκειας. Πρόκειται για τους: 1. J & P ΑΒΑΞ Α.Ε, 2.ΕΝΩΣΗ «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε - ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» 3. LAMDA DEVELOPMENT S.A. 4 ΕΝΩΣΗ FOLLIE FOLLIE GROUP- SETUR SERVIS TURISTIK A.S, 6. ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ και 7. ΕΝΩΣΗ « ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε- ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Α.Ε.
Η ΕΤΑ ενέκρινε επίσης την εκκίνηση των διαδικασιών της β΄ φάσης του διαγωνισμού με τη σύνταξη των τευχών β΄ φάσης που θα καταρτιστούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.
taxydromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger