Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Νεκρός 42χρονος από τη Ν. Αγχίαλο






Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Αγχίαλο με θύμα έναν 42χρονο άνδρα. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βασιλό, κάτοικος εν ζωή Νέας Αγχιάλου και εργαζόμενος στη Χαλυβουργία.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του βραδινές ώρες, από τις 3 και μετά και ήταν στην οδό Ζαρίφη με κατεύθυνση από τη θάλασσα προς το χωριό σε ευθεία πορεία του δρόμου όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού το τροχαίο συνέβη από τις 3 τα ξημερώματα και μετά χωρίς να μπορεί να κανείς να πει με σιγουριά την ακριβή ώρα του συμβάντος.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε πεσμένο στο δρόμο διερχόμενος πολίτης που κάλεσε την αστυνομία. Επί τόπου μετέβησαν ασθενοφόρο από τον Αλμυρό καθώς και αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, δυστυχώς όμως για τον 42χρονο ήταν αργά αφού νεκρό τον παρέλαβαν οι άνδρες του ασθενοφόρου και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του. Η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών θανάτου του άτυχου άνδρα.


Εν τω μεταξύ το έργο των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν προκύπτει η μοτοσικλέτα του 42χρονου να βρήκε σε κάποιο άλλο σταθερό αντικείμενο, πολύ δε περισσότερο να συγκρούστηκε με κάποιο άλλο όχημα. Το πιθανότερο είναι ο άτυχος άνδρας από έλλειψη οφειλόμενης προσοχής να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.
Γράφει: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger