Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Εσβησε» μπροστά στο ανήλικο παιδί της 41χρονη από τη Σκιάθο

«Εσβησε» μπροστά στο ανήλικο παιδί της
Μέσα στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού της, εξέπνευσε αιφνίδια χθες το πρωί 41χρονη από τη Σκιάθο. Η Μαλαμώ Μαθινού- Τζορμπατζόγλου «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς. Ο αιφνίδιος θάνατός της συγκλόνισε το νησί του Παπαδιαμάντη.
Η άτυχη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, 8 και 12 ετών, εργάζονταν ως βρεφοκόμος στον παιδικό σταθμό του Δήμου. Ήταν παντρεμένη με τον προϊστάμενο της Εθνικής Τράπεζας της Σκιάθου Αλέξανδρο Τζορμπατζόγλου Τίποτε δεν προμήνυε το τραγικό τέλος.
Τις τελευταίες ημέρες είχε λάβει άδεια από την εργασία της και βρισκόταν στο σπίτι. Στις 11 περίπου το πρωί η 41χρονη έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο πάτωμα. Από το διπλανό δωμάτιο, ακούγοντας το θόρυβο, έσπευσε το μικρότερο παιδί της, το οποίο σοκαρισμένο αντίκρισε τη μητέρα του λιπόθυμη στο έδαφος.
Το παιδί κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Ο σύζυγος της 41χρονης έσπευσε στο σπίτι μόλις ειδοποιήθηκε και μετέφερε τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας. Δυστυχώς, όμως, ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.
Στενοί φίλοι της οικογένειας ανέφεραν πως η 41χρονη αντιμετώπισε στο παρελθόν καρδιακό πρόβλημα, όμως η ίδια δεν θεώρησε πως ήταν σημαντικό.
Φίλοι, γνωστοί, αλλά και όλο το νησί συγκλονίστηκε στο άκουσμα του πολύ πρόωρου θανάτου της άτυχης γυναίκας.
taxydromos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger